neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Gieten 

Bent u er al aan toe? 

Als u van optimaal zitcomfort houdt en soepel uit uw relaxstoel wilt kunnen opstaan dan is een maatwerk stoel misschien wel iets voor u. Opstaan uit een opsta stoel kost weinig energie want u bedient de stoel. Wie wil dat nou niet? Sta op stoelen zijn er in allerlei kleuren, materialen en in verschillende maten. Zo zit er altijd wel een geschikte sta op stoel voor u in Gieten tussen. 

Zowel gebruikte als nieuwe sta op stoelen 

Wilt u weinig geld aan een sta op stoel besteden, maar toch een hoge kwaliteit hebben? MobiVit heeft een groot assortiment aan gebruikte sta op stoelen. De stoelen worden uitgebreid gecontroleerd en professioneel gereinigd. Service en kwaliteit staan hoog bij MobiVit voor u in Gieten in het vaandel. Daarom krijgt u bij ons op gebruikte stoelen ook een jaar garantie op de werking van de stoel.   

Er zijn veel opties mogelijk voor een nieuwe sta-op-stoel. Iedereen heeft weer een andere lengte en breedte. Om te kunnen genieten van optimaal zitcomfort is voor u in Gieten een maatwerk stoel aan te raden. Er wordt door ons ervaren personeel gekeken welke maat geschikt voor u is.

Sta op Stoel GietenGieten opsta stoelSta-op-stoel Gieten

Bij maatwerk stoelen wordt er gekeken naar de juiste maat van de: 

Een maatwerk sta op stoel kan u veel comfort en vrijheid bieden.  

U hoeft de deur niet uit, wij komen naar u 

Wij willen onze klanten voorzien van de best denkbare service, daarom komen wij vrijblijvend met onze mobiele showroom naar u in Gieten toe. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en uw wensen door te geven. Ons deskundige personeel vol ervaring zal bij u thuis komen om u de sta op stoelen te laten zien. Er wordt direct gekeken of de stoel in de juiste maat voor u is. Als wij bij u langs komen kunt u gelijk zien of de sta op stoel bij uw andere interieur past.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit