Eetkamerstoelen en -tafels

Bent u op zoek naar tafels en eetkamerstoelen die specifiek geschikt zijn voor senioren? Seniorenwinkel MobiVit heeft meerdere tafels en stoelen die speciaal zijn ontworpen om aan de wensen en behoeften van senioren te voldoen. Hieronder vindt u een impressie van ons ruime assortiment. Liever eerst een stoel of tafel uitproberen? Kom dan langs in één van onze showrooms!

6 artikelen  

Seniorentafels

Voor een ruim assortiment seniorentafels zit u goed bij MobiVit. Wij hebben diverse tafels die erg geschikt zijn voor ouderen. Een goede seniorentafel moet aan verschillende criteria voldoen. Het belangrijkste is dat hij hoog en breed genoeg is, waardoor senioren er met hun eetkamerstoel of rolstoel onder passen. Ouderen zijn namelijk gebaat bij (rol)stoelen met hoge armleuningen. En daarnaast worden rolstoelen ook steeds breder. Een goede seniorentafel houdt hier rekening mee, bijvoorbeeld door het weglaten van horizontale verbindingsregels onder het tafelblad.

Senioren eetkamerstoelen

Ook een eetkamerstoel voor senioren moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, wil hij helemaal geschikt zijn voor de oudere medemens. Ten eerste heeft een goede senioren eetkamerstoel een comfortabele zitting. Daarnaast is de juiste hoogte belangrijk: ouderen moeten met hun voeten op de grond kunnen staan om het opstaan uit de stoel te vergemakkelijken. Ook lange en hoge armleuningen helpen hierbij. Ten slotte houdt een goede senioren eetkamerstoel rekening met het feit dat ouderen vaak op hun stoel ploffen, omdat ze niet veel spierkracht meer hebben. Hierdoor is een zitting die van achteren iets oploopt ideaal.

Tafels en eetkamerstoelen bij MobiVit

Bij MobiVit vindt u een groot aanbod aan seniorentafels en –eetkamerstoelen. Zo hebben wij verschillende armstoelen die zowel met als zonder armleuningen leverbaar zijn. Ook verkopen we erg comfortabele eetkamerfauteuils. Daarnaast hebben we meerdere salontafels, eettafels en overige tafels speciaal voor senioren. Deze tafels zijn speciaal ontworpen zodat u er gemakkelijk een rolstoel onder past. Wilt u het hele pakket in één keer? Bekijk dan één van onze complete eethoeken.

Plan gauw een afspraak in bij onze winkel of kom gewoon eens op de bonnefooi langs. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte seniorentafel of –eetkamerstoel.