Foto van De Toekomst TWICE-190
Foto van De Toekomst TWICE-190
Foto van De Toekomst TWICE-190
Foto van De Toekomst TWICE-190
Foto van De Toekomst TWICE-190
Foto van De Toekomst TWICE-190

De Toekomst TWICE-190

Bekijk de TW-190 van De Toekomst. Een fauteuil met visie

Maak een vrijblijvende afspraak voor de De Toekomst TWICE-190. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  TW-190

  Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

  Als optie kunnen vele Twice fauteuils geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

  De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

  De Twice fauteuils zijn leverbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL. De Senza fauteuils zijn leverbaar in de maten: XS, S, M en L

  U vindt in de vestiging te Assen bij ons de XL uitvoering met verhoogde rugleuning en verlengde beensteun. Zeker geschikt voor langere mensen.

  Specificaties

  Artikelnummer
  155566887755
  EAN nummer
  1555668877550
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -
  Kleur
  diverse kleuren leverbaar leer- of stofsoorten
  Merk
  De Toekomst
  Draaibaar
  Ja
  Maatwerk
  Semi-maatwerk
  Aantal motoren
  3
  Elektrisch bedienbaar
  tiptoets of losse handbediening met accu
  Optie(s)
  Sta-op functie relaxfunctie kantelverstelling

  Vragen over De Toekomst TWICE-190 ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: