De Toekomst van Relaxstoelen

Uw nieuwe relaxfauteuil bij Mobivit

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Door hun kennis in comfort, functionaliteit en innovatie kan de Toekomst voor u een nagenoeg ‘eigen’ persoonlijk relaxfauteuil samenstellen. Zo kunt u lekker blijven luieren op uw perfecte stoel of bank, en zonder problemen opstaan wanneer u daar aan toe bent. Dat wilt u toch ook?

13 artikelen  

Verwijder alle

Optimaal zitcomfort met de relaxfauteuil

De collectie fauteuils en stoelen van De Toekomst bestaat uit diverse modellen. Van modern tot klassiek en met een zeer uitgebreide keuze qua bekleding en maatvoeringen. Met een stoel van de Toekomst kunt u gegarandeerd comfortabel zitten met optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug. En wat zult u heerlijk relaxen dankzij de uitklapbare voetensteun.

Maar de stoelen van de Toekomst hebben nog meer voordelen:

  • Ze bieden optimaal zitcomfort
  • De mogelijkheid tot vele instellingen voor de perfecte rughouding
  • Naar wens ingebouwd met een topswing die uw hoofd volledig ondersteund
  • Ingebouwd met een lendenpomp die zorgt voor extra druk in uw rug

De Toekomst, Twice

De Toekomst heeft met haar Twice relaxfauteuil een unieke insteek op het gebied van relaxstoelen. De fauteuil Twice wordt standaard geleverd met elektrische bediening door middel van drie motoren: één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in ‘Hart-balans’ stand te bewegen. Deze zogenaamde ‘Hart-balans’ functie houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren.

Wilt u deze unieke ‘Hart-Balans’ functie eens ervaren? Kom dan langs bij Mobivit of neem direct contact met ons op.

Relaxen met Mobivit en de Toekomst

Wij hebben voor u een grote collectie De Toekomst relaxstoelen en relaxfauteuils voor u klaar staan. Komt u vooral zelf het zitcomfort ervaren bij Mobivit. Nadat u onze site en alle uiteenlopende relaxstoelen van De Toekomst heeft bekeken nodigen wij u van harte uit om de relaxfauteuils bij ons uit te proberen en te testen. Laat u uitgebreid en geheel vrijblijvend adviseren door onze medewerkers over het zitcomfort dat het beste bij u past.

Komt u langs bij Mobivit om uw perfecte relaxstoel aan te schaffen? Wij voorzien u graag van vakkundig advies.