Loophulpmiddelen accessoires

Heeft u een rollator maar bent u nog niet helemaal tevreden met de functionaliteit? Of heeft de ingang van uw woning een verhoging waardoor het een heel goed wordt om uw woning te betreden? Dan ben u op de juiste plek! Bij Mobivit hebben we allerlei handige loophulpmiddelen accessoires voor rollators, die het gebruik van een rollator nog makkelijker maken. Bekijk nu het assortiment!

17 artikelen  

Loophulpmiddelen accessoires bij Mobivit

Om het gebruik van uw loophulpmiddel nog gemakkelijker en comfortabeler te maken zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. Heeft een deuropening in uw woning bijvoorbeeld een verhoging? Kies dan voor één van de verschillende drempelhulpen voor uw rollator. Wilt u graag meer spullen kunnen meenemen? Dan is een rollatortas of een boodschappennet voor uw rollator wellicht iets voor u. Tevens kunt u kiezen uit een stokhouder, zuurstoffleshouder, rugband, rollatorparaplu en nog veel meer handige accessoires voor uw loophulpmiddel.

Rollatoraccessoire op maat

Hierboven is ons assortiment te zien, wilt u iets hebben wat er niet tussen staat? Neem dan gerust contact op met ons. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken kunnen wij ook accessoires leveren die niet standaard in het assortiment zitten.

Waarom Mobivit?

Bij Mobivit hebben we service hoog in het vaandel zitten. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met u aankoop en om deze tevredenheid te garanderen bieden wij uitgebreide services & diensten. Wanneer u bijvoorbeeld een probleem heeft met een loophulpmiddel staan wij 365 dagen per jaar klaar met onze pechhulp. Bovendien worden al onze producten geleverd met uitgebreide instructies. Is het voor u lastig om bij onze showroom te komen? Maak een afspraak en dan halen wij u op en brengen we u naderhand weer thuis.

Kom langs bij Mobivit

Wilt u de verschillende loophulpmiddelen accessoires liever in het echt zien, voelen en proberen? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek en voorzien u van passend advies. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Klik hier voor onze contactgegevens.