Foto van De Toekomst TWICE-045
Foto van De Toekomst TWICE-045
Foto van De Toekomst TWICE-045

De Toekomst TWICE-045

Bekijk de TW-045 van De Toekomst. Een luxe fauteuil met een visie

Maak een vrijblijvende afspraak voor de De Toekomst TWICE-045. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  De Toekomst TWICE-045 Relaxfauteuil

  Relaxen met een visie op zitten

  Deze De Toekomst TW-045 relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn."hart-balans" functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee. Tevens is deze prachtige stoel leverbaar met een sta-op functie.

  De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). U kunt ook kiezen voor een bedraade handbedieningskast welke d.m.v. een magneet aan de stoel kan worden gehangen. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan manueel van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. U kunt ook kiezen voor een elektrische verstelbare hoofdsteun.

  Specificaties

  Artikelnummer
  155566887754
  EAN nummer
  1555668877543
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -
  Gebruikersgewicht
  110 kg
  Kleur
  diverse kleuren leverbaar leer- of stofsoorten
  Merk
  De Toekomst
  Draaibaar
  Ja
  Maatwerk
  Semi-maatwerk
  Aantal motoren
  3
  Optie(s)
  Manueel verstelbaar / elektrisch verstelbaar / sta-op functie kantelverstelling
  Elektrisch bedienbaar
  tiptoets of losse handbediening met accu

  Vragen over De Toekomst TWICE-045 ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: