Uw nieuwe DS Meubel sta-op-stoel bij Mobivit

Bent u opzoek naar een lekkere comfortabele stoel? Dan zijn de sta-op relaxfauteuils van DS Meubel iets voor u! Alle meubelstukken van dit topmerk worden handgemaakt door de beste vakmensen in de oer-Hollandse fabriek in Gelderland. Bekijk hieronder het assortiment sta-op stoelen van DS Meubel!

1 artikelen  

Verwijder alle

Het gemak van een sta-op stoel van DS Meubel

Sta-op stoelen zijn perfect voor wanneer u wat extra ondersteuning kan gebruiken bij het opstaan. De stoelen zijn voorzien van een hoger zitvlak, waardoor u uw lichaam minder belast bij het opstaan. Daarnaast biedt dit extra comfort en zorgt een goed afgestelde sta-op stoel dat u automatisch een juiste zithouding aanneemt.

DS Meubels maakt sta-op stoelen die dicht in de buurt komen van relaxfauteuils, deze worden dan ook wel sta-op relaxfauteuils genoemd. In essentie zijn dit sta-op stoelen met een bovengemiddelde mate van comfort. Deze stoelen lenen zich perfect om in te lezen, televisie te kijken of zelfs een dutje in te doen. Dus naast een comfortabele luie stoel zijn de sta-op stoelen van DS Meubels tevens goed voor uw zithouding en belasting van uw lichaam bij het opstaan en wanneer u gaat zitten.

DS Meubel: topmeubels sinds 1998

DS Meubel is een familiebedrijf opgericht in 1998. De meubels van DS Meubels zijn niet alleen zeer functioneel, maar ook qua stof en kleurgebruik onderscheidt het merk zich. De sta-op stoelen van DS Meubels hebben een eigentijds uiterlijk en accentueren ieder interieur. Daarnaast maakt het bedrijf nog unieke banken, fauteuils en reguliere stoelen. De kwalitatieve meubels van DS Meubel worden volledig handgemaakt door vakmensen, dit merkt u aan de perfecte afwerking en het comfort dat de sta-op stoelen en fauteuils van DS Meubel bieden.

Een DS Meubel sta-op-stoel kopen bij Mobivit

Mobivit is dé ouderenhulpmiddelenwinkel in Noord-Nederland. Naast de drie vestigingen in Assen, Schoonoord en Hoogeveen kunt u de hulpmiddelen eenvoudig online bekijken. Zo kunt u eerst kijken of u een geschikt hulpmiddel of meubel vindt, voordat u onnodig langskomt. Uiteraard bent u ook welkom om alle hulpmiddelen en meubels in de showrooms te bekijken. Wanneer u een sta-op stoel of relaxfauteuil van DS Meubel koopt bij Mobivit bent u verzekerd van gratis levering met uitgebreide instructie en 24-uur pechhulp en onderhoudsdienst. Want pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

Kom langs bij MobiVit

Bent u overtuigd van de voordelen van een sta-op stoel van DS Meubel? Dan nodigen we u van harte uit in één van onze showrooms! Is het voor u niet mogelijk om bij ons langs te komen? Geen probleem! U kunt dan een afspraak maken waarna wij bij u thuiskomen. Hier kunt u de producten in uw eigen omgeving testen, zonder extra kosten! U kunt tevens gebruik maken van onze haal en brengservice, hierbij halen wij u gratis en vrijblijvend op en brengen we u weer thuis. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies.