Rollators

Gaat het lopen u moeilijk af en kunt u hier wel wat ondersteuning bij gebruiken? Dan is een rollator voor u een uitkomst. Met een rollator loopt u weer stabiel en blijft u mobiel en vitaal. Bij Mobivit vindt u een ruim assortiment aan rollators. Wij helpen u graag met het kiezen van het ideale exemplaar. Bekijk nu het assortiment!

20 artikelen  

Interesse in een rollator?

Een rollator biedt ondersteuning aan mensen die minder mobiel zijn door lichamelijke beperkingen of ouderdomsverschijnselen. Een rollator biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat wij mensen ons eenvoudig en stabiel kunnen verplaatsen. Gun uzelf meer vrijheid door een rollator aan te schaffen.

Een rollator kopen bij Mobivit

Bij Mobivit vindt u een uitgebreid aanbod aan rollators. Doordat wij zoveel verschillende modellen beschikbaar hebben heeft u de mogelijkheden om meerdere rollators te proberen en voor de beste te kiezen. Al onze rollators zijn van merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Wij vinden het belangrijk dat wij producten van hoge kwaliteit leveren om het u iets gemakkelijker te maken. Met de rollators van Mobivit vergroot u uw mobiliteit.

De juiste rollator kiezen: Mobivit helpt

Doordat wij bij Mobivit een zeer breed rollator assortiment hebben snappen we dat het niet eenvoudig is om de juiste rollator te kiezen. Wij helpen u hier graag bij. Onze specialisten adviseren u graag over welke rollator het beste is voor uw wensen en situatie. Bovendien kunt u de rollators gratis thuis testen, wij komen dan bij u langs met de rollator(s) in kwestie.

Waarom een rollator kopen bij Mobivit?

Naast het feit dat wij gratis bij u langskomen zodat u de rollator(s) die u wilt proberen kunt testen zijn er meer voordelen aan het kopen van een lichtgewicht rollator bij Mobivit. Wij leveren alle rollators namelijk gratis en met een zeer uitgebreide instructie. Daarnaast ontvangt u van ons altijd deskundig en volledig onafhankelijk advies. Heeft u een probleem met één van onze producten? Kom dan gerust langs en wij kijken uw rollator kostenloos na.

Kom langs bij Mobivit

Wilt u toch liever alle modellen in het echt zien en tegelijk vergelijken? Geen probleem! Kom langs in één van onze showrooms in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers staan hier klaar om u te helpen en adviseren. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Klik hier voor onze contactgegevens.