Rollators

Gaat het lopen u moeilijk af? De loophulpmiddelen van Mobivit ontlasten uw benen en voeten en helpen u om zich makkelijker te verplaatsen. Zo hebben wij diverse modellen wandelstokken en een ruim assortiment aan rollators. Met onze loophulpmiddelen loopt u weer met meer vertrouwen en blijft u mobiel en vitaal. Bekijk nu het assortiment!

40 artikelen  

Loophulpmiddelen van Mobivit

Bij Mobivit vindt u verschillende loophulpmiddelen die u helpen om mobiel en fit te blijven. Onze loophulpmiddelen geven u extra ondersteuning zodat u comfortabel, eenvoudig en veilig op pad kunt en zo uw mobiliteit behoudt. U vindt bij ons de volgende loophulpmiddelen:

Rollators

Bij Mobivit vindt u een groot assortiment rollators van de topmerken. De rollators hebben allemaal verschillende eigenschappen. Zo zijn er rollators die voorzien zijn van een mandje of tas, zeer praktisch voor wanneer u bijvoorbeeld boodschappen gaat doen. Ook zijn er rollators verkrijgbaar met onderarmschalen, welke speciaal zijn ontworpen voor gebruikers met artritis en/of beperkte functie van armen en handen. Laat u informeren!

Loopfiets

Een bijzonder loophulpmiddel verkrijgbaar bij Mobivit is de NRGbike loopfiets. Deze loopfiets voor volwassenen en senioren combineert zitten, lopen en rijden op een unieke manier. Op deze manier kunt u zonder u lichaam al te vele te belasten grotere afstanden overbruggen.

Accessoires

Naast de loophulpmiddelen bieden wij verschillende accessoires waarmee u uw rollator nog functioneler kunt maken. Denk hierbij aan een stokhouder, een speciaal gemaakte paraplu, een rugband, dienblad of zuurstoffleshouder. Bovendien leveren wij allerlei verschillende drempelhulpen, zodat u ook ingangen met een verhoging gemakkelijk kunt betreden.

Waarom loophulpmiddelen kopen bij Mobivit?

Wanneer u een loophulpmiddel aanschaft bij Mobivit profiteert u van allerlei voordelen. Neem een kijkje tussen onze service & diensten en ontdek waarvan u allemaal profiteert.

Kom langs bij Mobivit

Wilt u toch liever in echt de verschillende hulpmiddelen en accessoires bekijken, voelen en proberen? Geen probleem! Kom langs in één van onze showrooms in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers staan hier klaar om u te helpen en adviseren. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Klik hier voor onze contactgegevens.