Scootmobielen

Scootmobiel kopen bij MobiVit

Bent u op zoek naar een nieuwe scootmobiel? MobiVit heeft een groot assortiment scootmobielen. Hieronder vindt u de gangbare nieuwe modellen die u kunt kopen bij MobiVit. Staat uw model er niet tussen, vraag onze medewerkers. Als onafhankelijk bedrijf kunnen wij de meeste merken scootmobielen leveren. Naast de nieuwe modellen hebben wij ook een groot aanbod Occasions en Accessoires. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies op maat. Wilt u eenvoudig de scootmobielspecificaties vergelijken? Klik dan hier.

24 artikelen  

✔ 24 uurs Pechhulp ✔ Haal & breng service ✔ Onderhoud

Waarom een scootmobiel?

Gaat u eigenlijk liever niet de deur uit als u slecht ter been bent? Soms kan dat gebeuren en wordt u afhankelijk van mensen in uw omgeving. Dit kan erg lastig zijn wanneer u graag even snel naar de supermarkt wilt gaan of de mensen in uw omgeving minder ziet en spreekt. In zulke gevallen is een scootmobiel een uitkomst.

Een scootmobiel is een drie- of vierwielige scooter met een elektrische aandrijving. Door grote verbeteringen is het voertuig erg populair geworden bij mensen met een mobiliteitsbeperking. De snelheid is verhoogd, het uiterlijk is veranderd, ze zijn flexibeler en het zitcomfort is verbeterd.

Met de scootmobiel wordt u weer actief, krijgt u meer contact met de omgeving en kunt u van alles ondernemen. U kunt weer alleen naar de supermarkt en zowel in huis als buitenshuis lekker rondrijden. Kortom: een scootmobiel zal uw leven een stuk makkelijker maken.

Nieuwe en tweedehands scootmobielen

Wij van MobiVit willen u zo goed mogelijk helpen om de meest geschikte scootmobiel voor u te vinden. Omdat ieder mens zijn eigen wensen en behoefte heeft en er veel verschillende soorten scootmobielen zijn hebben wij een ruim assortiment voor elk budget. Daarbij kunt u kiezen tussen zowel nieuwe als tweedehandse scootmobielen.

Soorten scootmobielen

Scootmobielen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo verschillen ze onderling bijvoorbeeld door het aantal wielen. De meeste van onze modellen hebben ‘gewoon’ vier wielen, maar er zijn ook veel modellen met drie wielen verkrijgbaar. Deze hebben als voordeel dat ze erg wendbaar zijn. Wilt u uw scootmobiel gemakkelijk mee kunnen nemen in de auto, het vliegtuig of de trein? Dan is een opvouwbare scootmobiel voor u ideaal.

Al onze soorten scootmobielen

 • Driewielers
 • Vierwielers
 • Opvouwbare modellen
 • Krachtpatsers
 • Nieuwe modellen
 • Occasions

Scootmobiel prijzen

De prijs van een scootmobiel is van vele factoren afhankelijk. Demontabele modellen zijn meestal verkrijgbaar vanaf ongeveer 1.000 euro, maar hoe luxer het model, hoe hoger de prijs. Een aantal belangrijke factoren:

 • Gaat u voor een nieuwe of tweedehands scootmobiel?
 • Welk model past bij u?
 • Wat moet de maximale actieradius en snelheid zijn?
 • Hoeveel comfort wilt u hebben?
 • Wilt u een model met drie of vier wielen?
 • Hoeveel extra’s en accessoires wenst u?

Lees onze blog ‘wat kost een scootmobiel’ voor een uitgebreidere uitleg over dit onderwerp.

Interesse in een scootmobiel?

Bent u van plan om een scootmobiel aan te schaffen? Of wilt u zich eerst oriënteren? Bekijk ons assortiment hierboven en kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel. Ook geven wij u de mogelijkheid om de scootmobielen bij u thuis vrijblijvend uit te proberen. Ons deskundige personeel zal u onafhankelijk advies geven waarbij u kunt vertrouwen op service en kwaliteit. Bij de aanschaf van zowel een nieuwe als een occasion scootmobiel krijgt u uiteraard garantie.

Kunt u niet kiezen tussen een nieuwe of occasion scootmobiel? MobiVit heeft drie vestigingen, zo is er altijd één dichtbij u in de buurt. Met al uw vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in een scootmobiel?

Bent u van plan om een scootmobiel aan te schaffen? Of wilt u zich eerst oriënteren? Bekijk ons assortiment hierboven en kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel. Ook geven wij u de mogelijkheid om de scootmobielen bij u thuis vrijblijvend uit te proberen. Met onze mobiele showroom komen we gratis bij u langs. Ons deskundige personeel zal u onafhankelijk advies geven waarbij u kunt vertrouwen op service en kwaliteit. Bij de aanschaf van zowel een nieuwe als een occasion scootmobiel krijgt u uiteraard garantie.

Zowel nieuw als tweedehands

Wij van MobiVit willen u zo goed mogelijk helpen om de meest geschikte scootmobiel voor u te vinden. Omdat ieder mens zijn eigen wensen en behoefte heeft en er veel verschillende soorten scootmobielen zijn hebben wij een ruim assortiment voor elk budget. Daarbij kunt u kiezen tussen zowel nieuwe als tweedehandse scootmobielen.

Waarom een scootmobiel

Gaat u eigenlijk liever niet de deur uit als u slecht ter been bent? Soms kan dat gebeuren en wordt u afhankelijk van mensen in uw omgeving. Dit kan erg lastig zijn wanneer u graag even snel naar de supermarkt wilt gaan of de mensen in uw omgeving minder ziet en spreekt. In zulke gevallen is een scootmobiel een uitkomst. Een scootmobiel is een drie- of vierwielige scooter met een elektrische aandrijving. Door grote verbeteringen is het voertuig erg populair geworden bij mensen met een mobiliteitsbeperking. De snelheid is verhoogd, het uiterlijk is veranderd, ze zijn flexibeler en het zitcomfort is verbeterd. Met de scootmobiel wordt u weer actief, krijgt u meer contact met de omgeving en kunt u van alles ondernemen. U kunt weer alleen naar de supermarkt en zowel in huis als buitenshuis lekker rondrijden. Kortom: een scootmobiel zal uw leven een stuk makkelijker maken.

De soorten scootmobielen

 • 3 wiel uitvoering
 • 4 wiel uitvoering
 • Opvouwbaar
 • Krachtpatsers
 • Nieuw
 • Occasion