Occasions scootmobielen

Gaat het lopen u moeilijk af en wilt u toch graag lekker naar buiten kunnen gaan? Dan is een scootmobiel wellicht de uitkomst voor u. Met een scootmobiel blijft u mobiel, zonder dat u uw lichaam belast. Bij Mobivit vindt u een ruim assortiment aan occasion scootmobielen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste exemplaar. Bekijk nu het assortiment!

16 artikelen  

Occasion scootmobiel kopen bij Mobivit

Bij Mobivit vindt u een uitgebreid assortiment aan occasion scootmobielen. Ondanks dat het occasions scootmobielen betreft verkeren de scootmobielen in ons assortiment in goede staat. Alle modellen zijn door ons geïnspecteerd en gecontroleerd, zodat u altijd met een scootmobiel in goede staat bij ons weggaat. Wij vinden het belangrijk dat u veilig en vertrouwd op weg gaat en hebben kwaliteit en service dan ook hoog in het vaandel.

De juiste tweedehands scootmobiel kopen: Mobivit helpt

Al onze tweedehands scootmobielen hebben een voordelige prijs, maar verkeren in goede staat. Maar welke scootmobiel sluit het beste aan op uw wensen en situatie? Om deze vraag te beantwoorden gaan we graag met u in gesprek. Wilt u de scootmobielen graag testen, maar kijkt u er tegenop om bij ons in de winkel langs te komen? Geen probleem! Wij komen graag langs bij u thuis, zodat u in uw thuisomgeving de producten kan testen.

Waarom een tweedehands scootmobiel kopen bij Mobivit?

Een tweedehands scootmobiel koopt u voordelig bij Mobivit. Wij bieden allerlei extra diensten & services waarvan u gratis gebruik kan maken. Zo komen wij bij u thuis langs met de producten, zodat u deze in een vertrouwde omgeving kunt testen, hierbij ontvangt u altijd deskundig en onafhankelijk advies. Daarnaast leveren wij onze producten altijd gratis en met een uitgebreide instructie. Doet er zich een probleem voor? Dan kunt u 24 uur per dag onze onderhoudsdienst raadplegen voor pechhulp.

Kom langs bij Mobivit

Wilt u graag het volledig aanbod van Mobivit bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers staan hier klaar om u te helpen en adviseren. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Onze specialisten staan u ook graag telefonisch te woord.