Meubelen

Heeft u moeite met opstaan uit uw reguliere bankstel? Of bent u opzoek naar een hogere (salon)tafel, zodat u makkelijker bij de spullen op tafel kunt? Een seniorenmeubel is speciaal gemaakt voor ouderen die niet op dagelijkse basis onnodig lastige bewegingen te maken. De seniorenmeubelen van MobiVit maken uw dagelijks leven een stuk gemakkelijk. Bekijk nu het assortiment!

9 artikelen  

Waarom een seniorenmeubel?

Merkt u dat u last van uw rug krijgt wanneer u lang op de bank of in uw stoel zit? Of vindt u het vervelend dat uw salontafel zo laag staat, waardoor u steeds moet bukken om uw thee of koffie te pakken? Dit kan zeer vervelend zijn als u hier dagelijks mee heeft te kampen.

De seniorenmeubelen van MobiVit zijn gemaakt om uw leven gemakkelijker te maken. Zo zijn onze senioren tafels hoger dan reguliere tafels, waardoor u eenvoudig dingen van tafels kunt pakken. Bovendien zijn onze seniorenbankstellen voorzien van een ondiepe zit en een hoge rugleuning. Op deze manier heeft u meer steun in de rug, waarmee rugklachten kunnen worden verholpen. De ondiepe zit zorgt ervoor dat u gemakkelijker kan opstaan.

Het juiste seniorenmeubel kiezen: MobiVit helpt

Het is niet altijd even makkelijk om het juiste seniorenmeubilair te kiezen. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om uw situatie in kaart te brengen. Aangezien deze de eigenschappen en de voor- en nadelen van het verschillende seniorenmeubilair goed kennen, zijn onze specialisten goed in staat om op basis van uw wensen tot een passend advies te komen.

De verschillende seniorenmeubelen van MobiVit

Bij MobiVit vindt u een groot aanbod seniorenmeubilair in de volgende categorieën:

Uw seniorenwoning optimaal inrichten

Een seniorenwoning is in veel gevallen compacter dan een reguliere woning. Dit betekent dat er efficiënt met de ruimte moet worden omgegaan. Om de woning praktisch in te richten en groots te laten lijken zijn lichte kleuren en afstand tussen de seniorenmeubels van belang. U kunt hierbij denken aan goede opbergkasten en uitschuifbare meubels. Richt u woning zo efficiënt mogelijk in met de seniorenmeubelen en accessoires van Mobivit!

Interesse in een seniorenmeubel?

Een seniorenmeubel is bedoeld om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Wanneer u lichamelijke ouderdomsverschijnselen begint te krijgen is het fijn om een stoel of bank te hebben met een verhoogt zitvlak en een verhoogde rugleuning. Doordat deze meubels dit soort eigenschappen hebben, wordt het voor u makkelijker om op te staan en kan u een comfortabelere zitpositie innemen. Wil u onze seniorenmeubels in het echt bekijken? U bent van harte welkom in één van onze drie fysieke filialen, waar u zowel op afspraak als gewoon spontaan kunt langskomen.