Hoog-laag bedden

Bent u op zoek naar een hoog-laag bed? Bij MobiVit vindt u verschillende soorten nieuwe hoog-laag bedden in onze vestigingen in Hoogeveen, Assen en Schoonoord. Deze bedden zorgen ervoor dat u gemakkelijker in en uit bed stapt en zijn daarnaast erg gewenst en handig wanneer u verzorging nodig heeft. Werken of verzorgen op ergonomische hoogte maakt de verzorging gemakkelijker waardoor het dus ook beter uitgevoerd kan worden. Tevens heeft MobiVit een aantal seniorenbedden op voorraad. Kom vrijblijvend langs en laat u vakkundig informeren door onze specialisten.

7 artikelen  

Waarom een hoog-laag bed?

Naarmate de leeftijd stijgt, kan het gebeuren dat de persoonlijke mobiliteit verzwakt. Misschien krijgt u last van kleine kwaaltjes, waardoor u moeilijker uit bed kunt komen en het lichaam soms gewoon even niet meewerkt. Kent u het moment dat u afhankelijk wordt van uw omgeving met het in en uit bed gaan? Dan wordt het misschien tijd voor een hoog-laag bed.

Eigenlijk verklapt de naam het al: een hoog-laag bed is een bed die u in hoogte kunt verstellen. Deze bediening gaat elektrisch met een aantal motoren. Een lage stand maakt het makkelijker om er in en uit te kunnen stappen. Er zijn zelfs hoog-laag bedden met een extreem lage stand, waardoor letselgevaar bij eventueel uitvallen vrijwel nihil is. Brengt u het bed op een hogere stand, dan maakt dat de verzorging, als u die nodig hebt, een stuk eenvoudiger. Tevens zijn de bedden altijd voorzien van een zelfoprichter (papegaai) en een voetenlift.

Wanneer u steeds minder mobiel wordt is een hoog-laag bed een uitkomst. Het maakt u weer onafhankelijk en laat u met plezier en gemak in en uit uw bed stappen.

Ideaal voor u en uw omgeving

Een hoog-laag bed is ideaal, zowel voor uzelf als voor uw omgeving. Bijvoorbeeld als u ziek bent, moet revalideren of wanneer u verzorging nodig hebt. De veiligheid van een hoog-laag bed is hierbij van groot belang. En dan niet alleen de uw veiligheid wanneer u in bed ligt, maar ook voor uw omgeving.

Verschillende soorten bedden

MobiVit beschikt over verschillende hoog-laag bedden met verschillende specificaties en verschillende stijlen. Voor optimaal comfort raden we u aan om en bijpassend matras te kopen zodat het hoog-laag bed u goed van dienst kan zijn. Bekijk ons assortiment aan matrassen. Omdat matrassen een zeer persoonlijk aanschaf zijn adviseert MobiVit u graag persoonlijk over de mogelijkheden die er zijn.

Hoog-laag bed huren

Schaft u liever geen hoog-laag bed aan omdat u deze waarschijnlijk maar tijdelijk nodig heeft? Bij MobiVit kunt u ook een hoog-laag bed huren. MobiVit heeft bedden van goede kwaliteit, deskundig personeel in dienst en een goede service. U krijgt bij elk hoog-laag bed garantie en de bedden kunnen gratis thuis geleverd worden.

Wilt u een hoog-laag bed huren?

MobiVit is dé specialist op het gebied van hoog-laag- en senioren bedden. Bekijk ons assortiment hierboven of kom eens langs in één van onze winkels. Wij adviseren u graag over welk bed het beste bij u past.

Koopt u een hoog-laag bed bij ons, dan wordt hij gratis thuis bezorgd en natuurlijk gebruiksklaar afgemonteerd. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag van een vakkundig advies.