Foto van Fitform 580 Elevo
Foto van Fitform 580 Elevo
Foto van Fitform 580 Elevo
Foto van Fitform 580 Elevo

Fitform 580 Elevo

Fitform 580 Elevo

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Fitform 580 Elevo. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Een eigentijdse, relax- en staop-fauteuil op maat! Met geïntegreerde beweging of alle functies apart bedienbaar èn uiteraard geheel op uw maat geleverd!

  De Fitform-fauteuil 580 Elevo heeft een fraaie, elegante en moderne vormgeving, waardoor hij in vrijwel ieder interieur past.

  De fauteuil beschikt over de unieke Fitform Tilt kantelverstelling, waarbij zitting en rugleuning tesamen naar achteren kantelen voor het ultieme relaxgevoel.

  Wanneer gekozen wordt voor de geheel gëïntegreerde beweging, is de fauteuil uitgerust met een eenvoudig bedienbare geintegreerde knoppenbediening aan de binnenzijde van het zijpand. Optioneel kan dit ook met een handbedieningskastje met 2 knoppen.

  Wanneer ervoor gekozen wordt de beensteun en/of de rugleuning apart te kunnen verstellen, dan wordt de fauteuil geleverd met een handbedieningskastje.

  Uniek aan de 580 Elevo is de opstaschakelaar onder de voorzijde van de armleuning. Hiermee wordt het opstaan nog gemakkelijker en wordt de Fitform 580 Elevo een unieke sta-opstoel!

  Specificaties

  Artikelnummer
  550
  EAN nummer
  1000000005509
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Elektrisch bedienbaar
  Ja
  Aantal motoren
  3
  Draaibaar
  Optioneel
  Maatwerk
  Echt maatwerk
  Merk
  Fitform

  Vragen over Fitform 580 Elevo ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: