Interesse in een scootmobiel?

Bent u van plan om een scootmobiel aan te schaffen? Of wilt u zich eerst oriënteren? Bekijk ons assortiment hierboven en kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel. Ook geven wij u de mogelijkheid om de scootmobielen bij u thuis vrijblijvend uit te proberen. Met onze mobiele showroom komen we gratis bij u langs. Ons deskundige personeel zal u onafhankelijk advies geven waarbij u kunt vertrouwen op service en kwaliteit. Bij de aanschaf van zowel een nieuwe als een occasion scootmobiel krijgt u uiteraard garantie.

Zowel nieuw als tweedehands

Wij van MobiVit willen u zo goed mogelijk helpen om de meest geschikte scootmobiel voor u te vinden. Omdat ieder mens zijn eigen wensen en behoefte heeft en er veel verschillende soorten scootmobielen zijn hebben wij een ruim assortiment voor elk budget. Daarbij kunt u kiezen tussen zowel nieuwe als tweedehandse scootmobielen.

Waarom een scootmobiel

Gaat u eigenlijk liever niet de deur uit als u slecht ter been bent? Soms kan dat gebeuren en wordt u afhankelijk van mensen in uw omgeving. Dit kan erg lastig zijn wanneer u graag even snel naar de supermarkt wilt gaan of de mensen in uw omgeving minder ziet en spreekt. In zulke gevallen is een scootmobiel een uitkomst. Een scootmobiel is een drie- of vierwielige scooter met een elektrische aandrijving. Door grote verbeteringen is het voertuig erg populair geworden bij mensen met een mobiliteitsbeperking. De snelheid is verhoogd, het uiterlijk is veranderd, ze zijn flexibeler en het zitcomfort is verbeterd. Met de scootmobiel wordt u weer actief, krijgt u meer contact met de omgeving en kunt u van alles ondernemen. U kunt weer alleen naar de supermarkt en zowel in huis als buitenshuis lekker rondrijden. Kortom: een scootmobiel zal uw leven een stuk makkelijker maken.

De soorten scootmobielen

  • 3 wiel uitvoering
  • 4 wiel uitvoering
  • Opvouwbaar
  • Krachtpatsers
  • Nieuw
  • Occasion