Bankstellen

Merkt u dat u moeite heeft om op te staan wanneer u langere tijd op de bank heeft gezeten? Dan is een senioren bankstel wellicht de uitkomst voor u! Een senioren bankstel heeft een stevige, ondiepe zit en een hoge rugleuning. Hierdoor kost het u minder moeite om op te staan en krijgt u meer steun tijdens het zitten. Bekijk nu het assortiment!

3 artikelen  

Senioren bankstel kopen bij Mobivit

Bij Mobivit vindt u een groot assortiment aan bankstellen gericht op senioren. Deze bankstellen bieden u een hogere rugleuning en een steviger zitvlak. Hierdoor neemt u automatisch een gezondere zitpositie aan, wat goed is voor uw lichaam. In ons assortiment vindt u bankstellen in allerlei verschillende kleuren en ontwerpen, met verschillende functionaliteiten. Dit maakt dat er altijd een geschikt bankstel voor u beschikbaar is

Het juiste bankstel kopen: Mobivit helpt

Doordat er zoveel verschillende bankstellen verkrijgbaar zijn, kan het lastig zijn om zelfstandig tot de juiste keuze te komen. Gelukkig bieden onze specialisten hierbij uitkomst. Deze kennen namelijk de voor- en nadelen van de verschillende bankstellen en kunnen u daarom passend advies geven. Kom langs in één van onze showrooms om alle modellen te bekijken.

Waarom een senioren bankstel kopen bij Mobivit?

Wanneer u een senioren bankstel koopt bij Mobivit profiteert u van allerlei verschillende diensten & services. Zo kunt u van ons altijd onafhankelijk deskundig advies verwachten en leveren wij al onze producten met een zeer uitgebreide instructie. Bovendien is onze onderhoudsdienst 24 uur per dag bereikbaar voor pechhulp, zodat u nooit met een probleem blijft zitten.

Kom langs in één van de showrooms van Mobivit

Wilt u toch liever alle modellen in het echt zien en tegelijk vergelijken? Geen probleem! Kom langs in één van onze showrooms in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers staan hier klaar om u te helpen en adviseren. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Klik hier voor onze contactgegevens.