Foto van Fitform Wellness Premium 610
Foto van Fitform Wellness Premium 610
Foto van Fitform Wellness Premium 610
Foto van Fitform Wellness Premium 610

Fitform Wellness Premium 610

Fitform Wellness Premium 610

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Fitform Wellness Premium 610. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Rank & relaxed

  Het Wellness Premium model 610 bewijst dat gezond zitten ook héél mooi kan zijn. Eigentijds design is hier gecombineerd met het allerbeste zitcomfort!

  Model 610 is standaard uitgevoerd met een mat chromen draaischijf. Hiermee kunt u 360 graden draaien. Als u een accu heeft, is de fauteuil snoerloos elektrisch verstelbaar. De bediening bevindt zich onzichtbaar onder de armleuning.

  Deze Fitform-fauteuil wordt geheel op uw persoonlijke lichaamsmaat gemaakt.

  Ook bij dit model zijn alle functies apart verstelbaar. Standaard wordt dit model geleverd met een geïntegreerde knoppenbediening onder de armleuning. De Fitform Wellness Premium 610 is tevens uitgerust met een verstelbare hoofdsteun (top-swing) en in hoogte en dikte verstelbare lendensteun.

  De fauteuil beschikt over een beensteunverstelling, kantelverstelling, rugleuning-verstelling en desgewenst óók over een sta-op functie. Het verstel-mechaniek is fraai weggewerkt in de fauteuil. De ideale combinatie van vormgeving, ergonomie, functionaliteit en het ultieme zitcomfort!

  Specificaties

  Artikelnummer
  511
  EAN nummer
  1000000005110
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Elektrisch bedienbaar
  Ja
  Aantal motoren
  3
  Draaibaar
  Optioneel
  Maatwerk
  Echt maatwerk
  Merk
  Fitform

  Vragen over Fitform Wellness Premium 610 ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: