Comfortabele sta-op stoelen van Fitform

Bent u op zoek naar kwalitatieve sta-op stoelen met optimaal zitcomfort? Kies dan voor één van de relaxfauteuils van het Nederlandse merk Fitform. Bij MobiVit vindt u een fraaie collectie Fitform stoelen die zorgen voor een gezonde zithouding. Zo kunt u weer probleemloos opstaan uit uw luie stoel. Bekijk ons assortiment hieronder of kom langs in één van onze showrooms.

9 artikelen  

Verwijder alle

Fitform staat voor optimaal zitcomfort

Fitform werd precies 40 jaar geleden opgericht naar aanleiding van een krantenartikel over een onderzoek waaruit bleek dat veel rugklachten ontstonden door slecht zitmeubilair. Om dit tegen te gaan begon Fitform met het fabriceren van op maat gemaakte zitmeubelen waarbij rekening werd gehouden met de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armondersteuning en nog veel meer. Zo werd Fitform het eerste merk dat rekening hield met ergonomisch verantwoord zitten.

Bekijk hieronder wat er qua zitoplossingen allemaal mogelijk is bij Fitform:

Waarom kiezen voor een sta-op stoel van Fitform?

Veel rug- of andere lichamelijke klachten beginnen bij een verkeerde zithouding. En zeker als u wat ouder wordt kunnen dergelijke klachten u aardig in de weg zitten. Juist daarom is een sta-op stoel een uitkomst. Een sta-op stoel zorgt ervoor dat u weer probleemloos uw stoel kunt verlaten én zorgt voor optimaal zitcomfort door de gezonde zithouding die u erin bereikt.

Maar waarom dan juist een stoel van Fitform? Simpel: op het gebied van relaxfauteuils vindt u in Nederland gewoon nauwelijks beter. De sta-op stoelen van Fitform zijn ontzettend comfortabel en bevatten ontelbaar veel verstel- en instelmogelijkheden. En dit alles vanuit een wetenschappelijke benadering, zodat u zeker weet dat uw stoel het beste met uw lichaam voor heeft.

Bekijk hieronder de visie van Fitform op gezond zitten:

Fitform sta-op stoelen bij MobiVit

Bij MobiVit verkopen we verschillende typen sta-op stoelen van Fitform. Zo hebben wij uit de Zorg collectie de Vario 570, speciaal voor mensen die een aangepaste stoel nodig hebben. Deze stoel is uitgerust met een sta-op functie en kunt u nauwkeurig op uw lichaam afstellen. Deze stoel is ook verkrijgbaar met een draaiplateau in plaats van stoelpoten. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het draaien van hun nek en/of bovenlichaam.

Daarnaast hebben wij in onze collectie twee stoelen uit de Wellness collectie: de Wellness 232 en de Welness 239-249. Dit zijn stoere en eigentijdse modellen die ook op allerlei manieren verstelbaar zijn. Door de hoge rugleuning is de 232 een erg geschikt type voor mannen.

Heeft u interesse in een relaxfauteuil van Fitform? Kom dan eens langs in onze showroom en probeer hem uit!