Accessoires scootmobielen

Met een scootmobiel blijft u lekker mobiel en kunt u zelfstandig de deur uit. Heeft u een scootmobiel maar bent u nog niet helemaal tevreden? Is bijvoorbeeld de ingang van uw woning te hoog, waardoor u de scootmobiel maar moeilijk naar binnen krijgt? Dan zit u hier goed! Bij Mobivit vindt u naast scootmobielen ook scootmobiel accessoires, waarmee u het gebruik van uw scootmobiel nog eenvoudiger en comfortabeler maakt. Bekijk nu het assortiment!

18 artikelen  

Scootmobiel accessoires bij Mobivit

Om het gebruik van uw scootmobiel nog gemakkelijker te maken zijn er allerlei accessoires voor scootmobielen verkrijgbaar. Het voornaamste probleem die mensen met een rollator tegenkomen zijn hoogteverschillen tussen bijvoorbeeld kamers of in de deuropening. Om dit op te lossen bieden wij bij Mobivit verschillende drempelhulpen aan. Met deze drempelhulp kunt u de scootmobiel eenvoudig over de verhoging of verlaging rijden.

Om uw scootmobiel nog comfortabeler te maken kunt u kiezen voor één van de andere scootmobiel accessoires, zoals een bagagekoffer of een windscherm.

Scootmobiel accessoire op maat

Wilt u uw scootmobiel graag voorzien van iets wat niet in ons assortiment kunt vinden? Geen probleem! Wij willen dat u zoveel mogelijk plezier beleefd aan uw scootmobiel en gaan dan ook graag met u in gesprek over eventuele andere accessoires. Wij kunnen namelijk ook accessoires leveren die niet standaard in ons assortiment zijn opgenomen.

Ongekende service van Mobivit

Bij Mobivit hechten we grote waarde aan tevreden klanten, om deze reden hebben wij service dan ook hoog in het vaandel zitten. Wanneer er een probleem is met uw scootmobiel of accessoire kunt u 365 dagen per jaar rekenen op onze pechhulp. Ook voor onderhoud van uw scootmobiel kunt u bij ons terecht. Bent u minder mobiel en is het voor u lastig om in onze showroom te komen? Maak dan gebruik van onze handige haal- en brengservice!

Kom langs bij Mobivit

U bent van harte welkom in één van onze vestigingen in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Hier kunt u in alle rust de verschillende scootmobiel accessoires bekijken en proberen. Onze medewerkers helpen u bij het maken van een juiste keuze door u te voorzien van passend advies. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Klik hier voor onze contactgegevens