Foto van New Fabulous Five / F2-500
Foto van New Fabulous Five / F2-500
Foto van New Fabulous Five / F2-500
Foto van New Fabulous Five / F2-500

New Fabulous Five / F2-500

F2-500 / De Toekomst

Maak een vrijblijvende afspraak voor de New Fabulous Five / F2-500. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  F2-500

  PRODUCT INFORMATIE

  The New Fabulous Five is geheel naar wens samen te stellen. Er is keuze uit 5 ruggen, 5 draaiarmen en 3 armen met doorlopende zijden. Daarnaast is de metalen arm leverbaar in RVS en zwart metaal. Verder is er keuze uit 15 voeten voor de draaifauteuils.

  In de basis heeft The Fabulous Five een manueel relaxsysteem waarmee u de fauteuil handmatig versteld. D.m.v. de hendel, links voorstaand, kunt u de rug verstellen; de bediening van de voetensteun gebeurt door gewichtsverplaatsing. Wilt u liever elektrisch: er is keuze uit een 2 motorig systeem en een twee motorig systeem i.c.m. een sta-op functie. De bediening van de elektrische systemen vindt plaats d.m.v. het bedieningspaneel wat afhankelijk van het model in de binnenzijde van de arm geplaatst is of aan de zijkant van de fauteuil. Indien gewenst kan (tegen meerprijs) de bediening ook met een bediening aan een spiraalsnoer worden geleverd. Deze wordt dan met een magneet bevestigd aan de buitenzijde van de fauteuil. De stroomvoorziening gebeurt bij een systeem zonder sta-op door een accu, bij een sta-op wordt standaard een trafo geleverd. Tegen meerprijs kan een sta-op ook met een accu geleverd worden.

  Specificaties

  Artikelnummer
  89605933783
  EAN nummer
  1896059337834
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Kleur
  diverse kleuren leverbaar leer- of stofsoorten
  Merk
  De Toekomst
  Aantal motoren
  2 of 3 motorig
  Draaibaar
  leverbaar als draaistoel of vast
  Accu
  optioneel te leveren met accu
  Afmeting
  XS S M L XL
  Optie(s)
  Manueel verstelbaar / elektrisch verstelbaar / sta-op functie
  Elektrisch bedienbaar
  tiptoets of losse handbediening

  Vragen over New Fabulous Five / F2-500 ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: