Sta-op stoelen

Bent u op zoek naar een lekkere sta-op stoel? Als u wat ouder wordt of fysieke problemen kent kan het lastig zijn om op te staan uit een luie stoel. Hierdoor blijft u misschien langer zitten omdat het vermoeiend is en veel energie kost om de stoel te verlaten. Speciaal hiervoor zijn er sta-op stoelen. Met behulp van een motor worden deze stoelen omhoog getild in een positie waaruit u gemakkelijk kunt opstaan. Een sta-op stoel kan uw leven echt veranderen. MobiVit heeft zowel gloednieuwe als tweedehands sta-op stoelen. Bij ons kunt u een sta-op stoel zowel huren als kopen.

29 artikelen  

Waarom een sta-op stoel?

Lekker luieren of even rustig een krantje lezen. Gewoon even heerlijk genieten van de wereld om je heen. Een stoel of fauteuil staat centraal in onze woonbeleving en daarom is het belangrijk dat deze fauteuil goed bij u past. Echter, het in- en uitstappen bij zo'n 'luie' stoel kan met het komen der jaren steeds meer problemen opleveren. En zou het niet zonde zijn als u op uw oude dag niet meer van zo’n fijne stoel zou kunnen genieten?

Een sta-op stoel:

  • Zorgt ervoor dat u uw stoel weer onafhankelijk kunt verlaten
  • Zorgt voor een gezonde zithouding
  • Zorgt voor optimaal zitcomfort
  • Is gezond voor uw lichaam en uw geest

Hoe werkt een sta-op stoel?

Een sta-op stoel is een stoel die u, door middel van een elektrische motor, helpt bij het opstaan vanuit uw stoel. De motor zorgt voor het omhoog brengen van de stoel, waardoor u zonder enige moeite uit uw stoel kunt opstaan. Een sta-op stoel is gemaakt van diverse materialen en heeft per stoel verschillende standen.

De juiste stoel kiezen

Bij het aanschaffen van een sta-op stoel is het van groot belang dat u er één uitzoekt met het juiste formaat. De ene persoon is immers lang en de andere persoon juist weer kort. En de een heeft een lange rug en de andere juist weer lange benen. Om deze reden bieden we bij MobiVit sta-op stoelen op maat aan, zogenaamde maatfauteuils. Voor deze stoelen meten we een aantal belangrijke aspecten speciaal naar uw lichaam aan:

  • Zitdiepte
  • Rughoogte
  • Zithoogte
  • Armleggerhoogte
  • Zitbreedte

Uiteraard hebben deze maatfauteuils ook weer de mogelijkheid tot een sta-op-functie. Het is bewezen dat een centimeter verschil in zithoogte of zitdiepte u het verschil in gevoel geeft tussen zitten en heerlijk zitten én uitrusten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag van vakkundig advies.

Sta-op stoel huren

Heeft u voor een bepaalde tijd een sta-op stoel nodig en wilt u niet direct overgaan tot aanschaf van de stoel? Het is bij ons ook mogelijk om er een sta-op stoel te huren. Voor een minimaal bedrag van €40,- en een minimale termijn van een week huurt u al een sta-op stoel bij ons. De stoel kunnen wij persoonlijk voor u aanmeten en instellen. Kijk voor meer informatie op onze verhuur pagina. Hier ziet u de voorwaarden en tarieven voor het huren van een sta-op stoel.

Kom langs bij MobiVit

Bent u overtuigd van de voordelen van een sta-op stoel? Kom dan langs in één van onze showrooms. MobiVit biedt u een ongekend groot assortiment aan sta-op fauteuils. Wij hebben altijd minimaal 200 exemplaren op voorraad staan, als nieuw maar ook jong gebruikt, waarvan u vaak niet kunt zien dat ze gebruikt zijn. Wij leveren kwaliteit en service door u deskundig personeel te bieden die de tijd neemt om samen met u de geschikte stoel te vinden. Met een ruim assortiment aan sta-op stoelen voor elk budget, zowel nieuw als tweedehands, geniet u spoedig van uw eigen luie stoel.