Overige comfortartikelen ter ondersteuning


51 artikelen  

Het is natuurlijk prettig om kleine dingen zoals brood snijden of een medicijnpotje goed te lezen, zelf te doen. Wij begrijpen echter goed dat dit soms lastig kan zijn. Daarom biedt Mobivit ook overige comfort artikelen aan die u bij dit soort dingen helpen. Maakt u zich vanaf nu niet meer zorgen over deze dingen en bekijk ons aanbod op de website. Zo bieden we op onze website comfortartikelen aan van een kaasschaaf en een badopstapje, tot een eigen toiletstoel. Wat het ook is, we hebben het voor u.

Keuze aan overige comfortartikelen

Ouder worden is geen pretje, maar er zijn zeker dingen die u kunnen helpen ter ondersteuning hierbij. Zo bieden wij onder andere een product aan zoals een kaasschaaf, die uw pijn verlicht door middel van een speciale handgreep. Hierdoor hoeft u zich minder in te spannen en ontstaat er minder belasting van uw arm en pols. Uit onze overige comfortartikelen kunt u ook kiezen uit een eigen toiletstoel. Zo kunt u, terwijl u zit, veilig en hygiënisch naar het toilet. Deze stoel zit comfortabel en is bedekt met een waterafstotende stof. Alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Belang van comfortartikelen

Voor ouderen of invaliden is zich veilig genoeg voelen om alledaagse dingen te kunnen doen, enorm van belang. MobiVit stelt ouderen en invaliden in staat de alledaagse dingen, zoals koken, douchen en naar het toilet gaan, zelfstandig te doen. De overige comfortartikelen die MobiVit in het assortiment heeft, zijn kwalitatief uitstekend en zorgen voor extra ondersteuning. Iets wat de eindgebruiker vaak nodig heeft. Verlichting in iedere vorm is welkom. Met behulp van onder andere onze antislip mat, toiletverhoger, keukenhulpmiddelen en grijphulp zult u er niet alleen voor staan.

Bekijk het aanbod van overige comfortartikelen

MobiVit heeft zich gespecialiseerd in niet alleen hulpmiddelen, maar ook comfortartikelen die een groot verschil kunnen maken in een normale dag voor mensen. Met behulp van deze ‘kleine’ hulpmiddelen krijgen mensen meer zelfredzaamheid en voelen ze zich langer zelfstandig Dit is dan ook ons einddoel. Wat het probleem ook is, MobiVit heeft de oplossing. Bekijk hier ons aanbod van overige comfortartikelen of neem vrijblijvend contact met ons op.