DFM

Wanneer u ouder wordt, kan het soms een uitdaging zijn om comfortabel op te staan of te gaan zitten. Sta-op stoelen bieden de perfecte oplossing voor dit probleem. Met behulp van een motor worden deze stoelen omhoog of naar beneden getild. Door deze functie kunt u altijd gemakkelijk uw stoel in of uit komen. Ontdek hier ons aanbod DFM sta-op stoelen. Bij Mobivit hebben we zowel nieuwe als tweedehands sta-op stoelen. U kunt bij ons een sta-op stoel zowel huren als kopen.

1 artikelen  

Verwijder alle

Ontdek het comfort van DFM sta-op stoelen bij Mobivit

Mobivit is uw vertrouwde partner voor comfortabele en stijlvolle sta-op stoelen van het bekende merk DFM. De DFM sta-op stoelen combineren veelzijdigheid met een eigentijds ontwerp, waarbij comfort en uitstraling voorop staan.

Kenmerken van een DFM sta-op stoel

DFM staat bekend om het leveren van topkwaliteit, en de sta-op stoelen van dit merk vormen daarop geen uitzondering. Deze fauteuils met sta-op functie zijn uitgerust met een scala aan functies en opties om aan al uw comfortbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar extra ondersteuning, verstelbare posities of luxe bekleding, DFM heeft het allemaal.

Ervaar het comfort van DFM sta-op stoelen

Mobivit is dé ouderenhulpmiddelenwinkel in Noord-Nederland. U kunt ons assortiment sta-op stoelen eenvoudig online bekijken, voordat u naar een van onze drie vestigingen komt in Assen, Schoonoord of Hoogeveen. Een product gezien dat u aanspreekt? Uiteraard bent u van harte welkom om alle hulpmiddelen en meubels in de showrooms te bekijken. Wanneer u een sta-op stoel of relaxfauteuil van DFM koopt bij Mobivit bent u verzekerd van gratis levering met uitgebreide instructie en 24-uur pechhulp en onderhoudsdienst. Bij Mobivit betaald u altijd een eerlijke en scherpe prijs. Pas wanneer onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

Extra service: maak een afspraak

Bent u niet in staat om langs te komen in onze showroom? Geen zorgen! Bij MobiVit begrijpen we het belang van het testen van producten in uw eigen omgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat wij bij u thuis kunnen langskomen. Op die manier kunt u de DMF sta-op stoel uitproberen in alle rust, zonder extra kosten.

DFM sta-op stoel kopen bij Mobivit

Onze toegewijde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig en onafhankelijk advies. Wij streven ernaar om u te helpen de perfecte DFM sta-op stoel te vinden die past bij uw behoeften en wensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Mobivit staat klaar om u te assisteren en uw comfortabele stoelervaring met DFM te realiseren.