Nordic

Wanneer u wat ouder bent kan het soms lastig zijn om goed in of uit uw stoel te komen. Sta-op stoelen bieden de perfecte oplossing voor dit probleem. Met behulp van een motor worden deze stoelen omhoog of naar beneden getild. Door deze functie kunt u altijd gemakkelijk uw stoel in of uit komen. Bekijk hieronder ons assortiment Nordic sta-op stoelen. MobiVit heeft zowel gloednieuwe als tweedehands sta-op stoelen. Bij ons kunt u een sta-op stoel zowel huren als kopen.

1 artikelen  

Verwijder alle

Het gemak van een sta-op stoel van Nordic

Sta-op stoelen van Nordic zijn perfect voor wanneer u wat extra ondersteuning nodig heeft bij het opstaan. De serie kent veel verschillende modellen, die u met of zonder voetenbankje kunt bestellen. Wilt u er graag een voetenbankje bij? Geen probleem. U kunt het voetenbankje bestellen met opbergruimte onder het zitvlak. Daarnaast kunt u de relaxfauteuil Soro bestellen in een standaard afmeting, maar ook in een hoge, smalle of brede uitvoering. Bent u wat korter? Dan kunt u de stoel met een lagere zithoogte bestellen. De stoel is namelijk beschikbaar met verschillende zithoogtes, namelijk 42, 47 of 52 cm. Ten slotte is het ook nog mogelijk om het onderstel zelf uit te kiezen. Zo kunt u voor een stoel met 4 poten gaan of een met een draaipoot.

Een Nordic sta-op-stoel kopen bij Mobivit

Mobivit is dé ouderenhulpmiddelenwinkel in Noord-Nederland. U kunt ons assortiment eenvoudig online bekijken, voordat u naar een van onze drie vestigingen komt in Assen, Schoonoord of Hoogeveen. Een product gezien dat u aanspreekt? Uiteraard bent u van harte welkom om alle hulpmiddelen en meubels in de showrooms te bekijken. Wanneer u een sta-op stoel of relaxfauteuil van Nordic koopt bij Mobivit bent u verzekerd van gratis levering met uitgebreide instructie en 24-uur pechhulp en onderhoudsdienst. Bij al onze showrooms kunt u gratis voor de deur parkeren en bij Mobivit betaald u altijd een eerlijke en scherpe prijs. Pas wanneer onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

Extra service van MobiVit: Maak een afspraak

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom? Geen probleem. U kunt ook een afspraak maken waarna wij bij u thuiskomen. U kunt de producten dan in uw eigen omgeving testen, zonder extra kosten! U kunt tevens gebruik maken van onze haal en brengservice. Wij halen u dan gratis en vrijblijvend op en brengen we u daarna weer thuis. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies. Vragen? Neem dan contact met ons op.