Hoog-laag bedden accessoires

Heeft u een hoog-laag bed en bent u op zoek naar accessoires? Dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres. We hebben verschillende accessoires voor uw hoog-laag bed in ons assortiment. In onze vestigingen in Hoogeveen, Assen en Schoonoord kunt u terecht voor onder andere: (zorg)matrassen, nachtkastjes, bedtafels en bedheffers. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Kom vrijblijvend langs en laat u vakkundig informeren door onze specialisten.

12 artikelen  

Alle accessoires voor uw hoog-laag bed

Hoog-laag bedden zorgen ervoor dat u gemakkelijk in en uit uw bed stapt. Ook wanneer u verzorging nodig heeft is een hoog-laag bed zeker aan te raden. Verzorgers kunnen hun werkzaamheden vaak beter uitvoeren wanneer zij het bed in hoogte kunnen verstellen. Met alleen een bed bent u er echter nog niet, bij MobiVit hebben we verschillende accessoires voor uw hoog-laag bed, zoals: matrassen, nachtkastjes, bedtafels en bedheffers.

Matras voor uw hoog-laag bed

We hebben verschillende matrassen in ons assortiment die geschikt zijn voor hoog-laag bedden. Onze zorgmatrassen zijn van hoge kwaliteit en kunnen jarenlang mee. Omdat we verschillende matrassen in ons assortiment hebben, is er voor ieder wat wils. Zo is Matras Funke MAXX 250 te gebruiken tot een gebruikersgewicht van 250 Kg. Matras Funke Hyper Foam Visco is een zeer goed matras met een speciale toplaag van het beste traagschuim. Matras Funke Hyper Foam 2 is geschikt voor Anti-decubitus tot fase 4. Naast de benoemde Funke matrassen verkopen wij ook zorgmatrassen van de merken PressTige en Quartz.

Vrijstaande bedheffer voor uw bed

Soms is het lastig om rechtop te gaan zitten in uw bed. Door gebruik te maken van onze vrijstaande bedheffer zal dit iets makkelijker gaan. De bedheffer is een handig hulpmiddel dat u kan helpen bij uw zelfstandigheid. Om het product te plaatsen is er wel wat ruimte onder uw bed nodig. Het hulpmiddel heeft een maximale hef belasting van 80 kilo.

Matrassen, nachtkastjes en bedheffers kopen bij MobiVit

MobiVit is dé specialist op het gebied van hoog-laag- en senioren bedden. Bekijk ons assortiment hierboven of kom eens langs in één van onze winkels. Wij adviseren u graag over onze producten.