Hoog-laag bedden accessoires

Bij MobiVit begrijpen we dat een hoog-laag bed meer is dan alleen een bed – het moet comfort en gemak bieden.

12 artikelen  

Daarom hebben we een uitgebreide selectie accessoires samengesteld om ervoor te zorgen dat uw hoog-laag bed aan al uw behoeften voldoet. In onze vestigingen in Hoogeveen, Assen en Schoonoord kunt u terecht voor onder andere: (zorg)matrassen, nachtkastjes, bedtafels en bedheffers. Kom vrijblijvend langs en laat u vakkundig informeren door onze specialisten. We helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte hoog-laag bed accessoires die aan al uw wensen voldoen.

Alle accessoires voor uw hoog-laag bed

Een hoog-laag bed is niet alleen een essentieel stuk meubilair voor uw comfort, maar het kan ook aanzienlijke voordelen bieden als het gaat om zorg en verzorging. Het is een investering in uw welzijn en maakt dagelijkse routines veel gemakkelijker, ongeacht uw mobiliteitsniveau. Hoog-laag bedden zorgen ervoor dat u gemakkelijk in en uit uw bed stapt. Ook wanneer u verzorging nodig heeft is een hoog-laag bed zeker aan te raden. Verzorgers kunnen hun werkzaamheden vaak beter uitvoeren wanneer zij het bed in hoogte kunnen verstellen. Met alleen een bed bent u er echter nog niet, bij MobiVit hebben we daarom verschillende accessoires voor uw hoog-laag bed, zoals: matrassen, nachtkastjes, bedtafels en bed heffers.

Matras voor uw hoog-laag bed

Bij MobiVit begrijpen we dat het kiezen van het juiste matras voor uw hoog-laag bed van cruciaal belang is voor uw slaapcomfort en algemene welzijn. Daarom hebben we een breed scala aan matrassen in ons assortiment om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze zorgmatrassen zijn van hoge kwaliteit en kunnen jarenlang mee. Omdat we verschillende matrassen in ons assortiment hebben, is er voor ieder wat wils. Zo is Matras Funke MAXX 250 te gebruiken tot een gebruikersgewicht van 250 Kg. Matras Funke Hyper Foam Visco is een zeer goed matras met een speciale toplaag van het beste traagschuim. Matras Funke Hyper Foam 2 is geschikt voor Anti-decubitus tot fase 4. Naast de benoemde Funke matrassen verkopen wij ook zorgmatrassen van de merken PressTige en Quartz.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren en u te voorzien van professioneel advies om ervoor te zorgen dat u het matras vindt dat perfect bij u past.

Vrijstaande bedheffer voor uw bed

Soms is het lastig om zelfstandig rechtop te gaan zitten in uw bed, vooral als u te maken heeft met beperkte mobiliteit of fysieke uitdagingen. Daarom bieden we een handig en effectief hulpmiddel: de vrijstaande bedheffer. Deze innovatieve oplossing is ontworpen om u te ondersteunen en uw zelfstandigheid te bevorderen, en het kan het verschil maken in uw dagelijkse routine.

De bedheffer is eenvoudig te plaatsen onder uw bed en vereist wat ruimte onder het bedframe. Wat betreft veiligheid en prestaties, kunt u gerust zijn dat onze bedheffers aan hoge normen voldoen. Het hulpmiddel heeft een maximale hef belasting van 80 kilogram, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. U kunt erop vertrouwen dat het stevigheid en stabiliteit biedt.

Matrassen, nachtkastjes en bedheffers kopen bij MobiVit

MobiVit is dé specialist op het gebied van hoog-laag- en senioren bedden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en deskundig advies. Ons uitgebreide assortiment omvat niet alleen matrassen, nachtkastjes en bedheffers, maar ook een breed scala aan aanvullende producten. Bekijk ons assortiment hierboven of kom eens langs in één van onze winkels. Wij adviseren u graag over onze producten en onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.