Foto van Fitform 574 Vario
Foto van Fitform 574 Vario
Foto van Fitform 574 Vario
Foto van Fitform 574 Vario

Fitform 574 Vario

Fitform 574 Vario

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Fitform 574 Vario . Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  De Fitform 574 Vario is een ranke, slanke en elegante fauteuil die volledig op uw maat ingesteld wordt. Bekijk de video op deze pagina, voor alle mogelijkheden!

  De Fitform 574 Vario is een ranke, slanke en elegante fauteuil. De handige sta-op voorziening zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

  Een Fitform 574 Vario wordt op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Dit is de enige manier om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten. De maten van de Fitform 574 Vario zijn, zelfs na levering, binnen 10 minuten volledig instelbaar door iemand met enige technische kennis.

  Er zijn bij de Fitform 574 Vario tal van opties en accessoires mogelijk zoals bijvoorbeeld: verwarming, draaiplateau, wielsysteem, elektrisch bedienbare hoofdsteun & memory, fitMotion, RCPM systeem.

  Zeer uniek is dat de bekledinghoezen afneembaar zijn binnen 10 minuten en herplaatsbaar binnen 25 minuten!

  Specificaties

  Artikelnummer
  551
  EAN nummer
  1000000005516
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Elektrisch bedienbaar
  Ja
  Aantal motoren
  3
  Draaibaar
  Optioneel
  Maatwerk
  Echt maatwerk
  Merk
  Fitform

  Vragen over Fitform 574 Vario ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: