Rolstoelen

Heeft u voor korte of langere tijd een rolstoel of trippelstoel nodig? Een rolstoel of trippelstoel zorgt ervoor dat u mobiel blijft wanneer lopen niet meer gaat. Bij MobiVit helpen we u graag aan een passende rol- of trippelstoel. Bekijk ons assortiment hieronder.

15 artikelen  

Rolstoel kopen bij MobiVit

Met een zeer uitgebreid aanbod vindt u bij MobiVit altijd een geschikte rolstoel naar uw wens. De verschillende rolstoelen in ons assortiment hebben elk eigen eigenschappen en voordelen. Zo heeft de Rolstoel V300 DL maximale verstelmogelijkheden en is de Rolstoel Bobby 24 zeer licht van gewicht en opklapbaar, waardoor deze zeer makkelijk is mee te nemen.

Trippelstoel kopen bij MobiVit

Wij hebben een basis trippelstoel in onze filialen staan, wij kunnen de volgende tripelstoelen leveren:

Trippelstoel MobiVit

Wanneer u zoekt naar een gebruiksvriendelijke, veilige trippelstoel is de Trippelstoel MobiVit wellicht de uitkomst voor u. Deze stoel is voorzien van een gasveer, waarmee u eenvoudig de zithoogte kunt aanpassen.

Trippelstoel Hepro

De Trippelstoel Hepro is een comfortabel model waarbij u kunt kiezen tussen elektrische hoogteverstelling of voor een gasveer. U kunt dit model in grote mate verstellen, zodat u uw mobiliteit en zelfstandigheid behoudt.

Trippelstoel Champ II

De Trippelstoel Champ II is voorzien van een gasveer waarmee u eenvoudig de hoogte van de stoel kunt aanpassen. De Trippelstoel Champ II is een veilig model, voorzien van een rem en is geschikt tot 125 kilogram gebruikersgewicht.

De juiste rolstoel kiezen: Mobivit helpt

Iedere situatie is anders. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste rolstoel kiest. Maar welke is dan het meest geschikt voor uw situatie? Hierbij bieden onze specialisten uitkomst. Deze kunnen alle voor- en nadelen van de verschillende modellen benoemen en op deze manier in overleg met u tot de beste keuze komen. Kom langs in één van onze showrooms om alle modellen te bekijken.

Waarom een rolstoel kopen bij Mobivit?

Een rolstoel of trippelstoel kopen doet u bij MobiVit altijd met deskundig en onafhankelijk advies van onze specialisten. Ons klanten profiteren van onze services, zoals levering met uitgebreide instructie.

Rolstoel huren bij Mobivit

Heeft u een tijdelijke rolstoel nodig? Dan hoeft u niet per se een nieuw model aan te schaffen. U kunt namelijk ook gebruik maken van onze verhuurservice. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom langs in één van onze winkels

Wilt u toch liever alle modellen in het echt zien en tegelijk vergelijken? Geen probleem! U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers staan hier klaar om u te helpen en adviseren. Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Geen probleem! Klik hier voor onze contactgegevens.