neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Uw rollator mee op vakantie? Het kan!

Bent u van plan een vakantie te boeken, maar twijfelt u over de bestemming omdat u uw rollator mee wilt nemen? Vandaag de dag is het reizen met een rollator geen probleem meer! Kan de rollator mee het vliegtuig in, of past deze wel in de auto? Lees hier hoe uw loophulpmiddel geen blok aan uw been is tijdens uw vakantie.

naamloos

De rollator in het vliegtuig

Bij veel vliegtuigmaatschappijen, bijvoorbeeld bij KLM en transavia, kunt u uw rollator gratis, zonder reservering meenemen. Deze wordt vervoerd in het bagageruim en krijgt u bij aankomst bij de bagageband weer terug. Let er dus wel op dat u uw rollator voorziet van een beschermhoes om schade te voorkomen. Heeft u assistentie nodig voor het overbruggen van de afstanden zonder uw rollator, geef dit dan van tevoren aan bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Zij zullen u met alle plezier helpen. Op die manier kunt u heerlijk genieten van uw vakantie!

Uw rollator in de kofferbak

Gaat u eropuit met de auto, ook dan kan uw rollator gewoon mee. De meeste rollators passen gewoon in de auto. Niet alle loophulpmiddelen zijn even handzaam en hebben hetzelfde gewicht. Gaat u vaak eropuit en bent u van plan een nieuwe rollator te kopen, dan is het aan te raden goed over het type rollator na te denken. Er zijn bijvoorbeeld reisrollators op de markt, die speciaal ontworpen zijn om mee te nemen op reis. Deze rollators zijn eenvoudig in te klappen, compact en licht van gewicht. Op die manier passen ze in elke kofferbak!

Uw rollator op uw vakantiebestemming

Natuurlijk is het wel aan te raden om vooraf een beetje onderzoek te doen naar uw vakantiebestemming. De meest eenvoudige manier is contact opnemen met de accommodatie. Zij zullen u vast en zeker meer kunnen vertellen over de bereikbaarheid van de bezienswaardigheden in de buurt. Gaat u een stad bezoeken, dan is het van belang dat uw rollator de obstakels (trottoirs, heuveltjes, bestrating) aankan. Gaat u naar een strandbestemming? Informeer bij uw accommodatie of het strand voorzien is van een verhard pad, zodat u de zee eenvoudig kunt bereiken met uw rollator.
In alle gevallen geldt: laat u tijdig informeren en bereid u goed voor. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw vakantie zonder hinder te hebben van uw rollator.

Welke rollator past bij uw levensstijl?

Wilt u meer informatie over rollators die geschikt zijn om mee te nemen als u eropuit gaat? De werknemers van MobiVit voorzien u graag van persoonlijk advies. U kunt contact met MobiVit opnemen op telefoonnummer 0592 421 104 (Assen), 0591 381 651 (Schoonoord), 0528 353 246 (Hoogeveen) of een e-mail sturen naar info@mobivit.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier gebruiken. De medewerkers van MobiVit staan u graag te woord!

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit