Waarom een relaxfauteuil?

Heeft u nog geen relaxfauteuil in uw kamer staan of is uw oude stoel toe aan vervanging? Tijd om er een aan te schaffen, zodat u relaxt de koude winterdagen kunt doorbrengen. Wat dacht u van een kleedje van wol en warme chocolademelk met slagroom in uw nieuwe relaxstoel? Zo ziet u de winter wel zitten toch? Niets is namelijk lekkerder dan, na een actieve dag, met een boek of met de tv aan, achterover te zitten.

Met een relaxfauteuil geniet u elke zitminuut

Een relaxstoel biedt natuurlijk optimaal comfort waar iedereen gelukkig van wordt. Daarnaast zijn relaxfauteuils voor iedereen geschikt, juist omdat de stoelen zoveel comfort bieden en zorgen voor pure ontspanning. Vooral tijdens de koude dagen is het natuurlijk heerlijk om de hele dag in uw relaxfauteuil door te brengen. Ziet u zichzelf al zitten? Ook zijn de relaxstoelen van tegenwoordig te vinden in verschillende stijlen, van trendy tot klassiek en van stemmig zwart tot een verrassende frisse rode of groene kleur.

Kies voor de juiste relaxfauteuil

Wij hebben drie verschillende merken in ons assortiment: Hjort Knudsen en De Toekomst. Met de relaxfauteuils creëert u een perfecte combinatie in uw leefruimte: een schitterende designerstoel met een hoog comfortgehalte. Bij de relaxstoelen kunt u zelf kiezen welke bekleding (leer of stof), kleur en stijl u wilt. Op deze manier kunt u uw fauteuil helemaal personaliseren. Wij laten u graag kennis maken met onze unieke merken, zodat u uiteindelijk zelf kunt beslissen voor welke relaxfauteuil u kiest. Komt u er niet uit? Geen probleem. Wij geven u graag advies.

Moderne en betaalde relaxfauteuils vindt u bij Hjort Knudsen

Hjort Knudsen onderscheidt zich door een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. De relaxfauteuils hebben een verstelbare rugleuning, die u kunt bedienen door middel van een manueel of elektrisch bediensysteem. Hierdoor verstelt u de rugleuning makkelijk met een lichte beweging van uw rug. Tevens kunt u handmatig of elektrisch de voetenbank gebruiken voor extra ondersteuning. Bent u voor een relatief klein bedrag op zoek naar kwaliteit? Kies dan voor een Hjort Knudsen relaxstoel en geniet van optimaal comfort.

Comfortabele relaxfauteuil van De Toekomst

De collectie van De Toekomst bestaat uit diverse modellen. Van modern tot klassiek en met een zeer uitgebreide keuze qua bekleding en maatvoeringen. Daarnaast bieden de stoelen optimale ondersteuning voor uw nek, hoofd en onderrug. Wat zult u heerlijk relaxen op een stoel van De Toekomst! U kunt de stoelen elektrisch bedienen door middel van twee of drie motoren: een rugleuning, een voetklep en een "hart balans". Met deze functie zorgt de stoel ervoor dat uw hart en voeten in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt uw hart minimaal belast, waardoor zitten op een relaxstoel van De Toekomst enorm rustgevend is. Maar natuurlijk zijn er ook Toekomst stoelen met een handmatige bediening. Met de relaxfauteuil van De Toekomst bent u verzekerd van optimale ondersteuning. Daarom kiest u ook voor een relaxstoel toch?

Alle voordelen van een relaxfauteuil op een rijtje

Hebben wij u nog niet helemaal kunnen overhalen? Wij zetten graag voor u de voordelen van een relaxstoel op een rijtje:

  • Optimaal zitcomfort
  • Veel keus qua bekleding, kleur en stijl
  • Leverbaar met verschillende opties
  • Veel instellingen mogelijk voor de perfecte rughouding
  • Zorgt voor pure ontspanning
  • Verschillende maten, verstelopties en comfortfuncties
  • Genieten van elke zitminuut

Zoekt u een fijne relaxstoel, dan nodigen wij u uit voor een bezoek aan één van onze winkels. Daar bent u van harte welkom. Onder genot van een kop koffie geven wij u graag advies en mag u ze allemaal vrijblijvend uitproberen. Maak gerust een verblijvende afspraak.