Gebruikte versus nieuwe scootmobiel

Nieuwe versus gebruikte scootmobielen

Keuzes maken is moeilijk

MobiVit is hét adres waar u terecht kunt voor nieuwe en gebruikte scootmobielen. Keuzes maken is moeilijk, waarom kiezen voor een gebruikte of juist een nieuwe scootmobiel? Het zijn altijd de voor- & nadelen die tegen elkaar op wegen, maar wat zijn de voor- & nadelen van een nieuwe of juist een gebruikte scootmobiel? Het is per situatie verschillend.

2349356829-nieuw-of-gebruikt.jpg

Verschillende typen scootmobielgebruikers

Over het algemeen zijn scootmobielgebruikers mensen die minder mobiel zijn door ouderdom of lichamelijke omstandigheden. De verschillende scootmobielgebruikers:

  • Mensen die een scootmobiel voor een langere periode gebruiken en vooral korte afstanden afleggen, zij gebruiken hem vooral voor het naar de supermarkt gaan.
  • Mensen die van plan zijn een scootmobiel voor een lange periode te gebruiken, maar dat ze door diverse omstandigheden kort in het bezit zijn van een scootmobiel.
  • Mensen die lange afstanden rijden en menigmaal gebruik maken van de scootmobiel.

De voordelen een gebruikte scootmobiel:

Scootmobielen die voor een langere periode in het bezit zijn geweest van de consument, maar waar vooral korte afstanden mee zijn gereden en scootmobielen die voor een relatief korte periode bij de consument zijn geweest zijn over het algemeen modellen die in een goede technische staat verkeren. Het komt regelmatig voor dat gebruikers symptomen ver te zoeken zijn.

Een gebruikte scootmobiel is bij aanschaf veel goedkoper als bij de aanschaf van een splinternieuwe. Op het moment dat u een gebruikte scootmobiel bij de consument aanschaft ontvangt u geen garantie en zekerheid. Als u bij MobiVit een gebruikte scootmobiel aanschaft dan kunt u ervan uit gaan dat de modellen grondig zijn gereinigd en gecontroleerd. Uiteraard ontvangt u garantie op de scootmobielen.

De nadelen van een gebruikte scootmobiel:

Beginnende scootmobielgebruikers kunnen snel schade veroorzaken, dit komt doordat mensen moeten wennen aan het rijden met een scootmobiel, waardoor het vaak voor komt dat stoeprandjes geraakt worden en de lak beschadigt. Het uiterlijk van een gebruikte scootmobiel kan er minder aantrekkelijk uitzien. De kwaliteit van de scootmobiel verandert hierdoor niet. Op het moment dat wij de scootmobielen aan het controleren zijn wordt er opgemerkt dat de meeste modellen technisch perfect in staat zijn.

Als u een nieuwe scootmobiel aanschaft heeft u de keuzemogelijkheid uit diverse kleuren. Bij het gebruikte aanbod is er weinig tot geen mogelijkheid om de gebruikte modellen in een andere kleur te krijgen.

Zelfstandig blijven in de maatschappij kan met, zowel een nieuwe als een gebruikte scootmobiel.
Het zijn standpunten die u persoonlijk moet overwegen.