Scootmobiel rijlessen van Mobivit

Heeft u een scootmobiel van Mobivit of bent u van plan om er één aan te schaffen maar vindt u het nog te spannend om daadwerkelijk te gaan rijden? Voelt u zich onzeker over het besturen van een scootmobiel met al dat andere verkeer om uw heen? Geen zorgen. Bij de aanschaf van een scootmobiel bij Seniorenwinkel Mobivit kunt u een speciale scootmobiel rijles krijgen ter voorbereiding op het rijden met het voertuig in het openbaar. Zo zorgt u ervoor dat u altijd veilig op pad bent met uw scootmobiel.

Waarom scootmobiel rijles?

Veel senioren vinden voor het eerst rijden in een scootmobiel best een beetje eng. Ze raken gespannen van al het verkeer om zich heen en zijn bang om te vallen. Dat is helemaal niet gek. Een scootmobiel is een voertuig en u mag met ermee zowel op de stoep als op het fietspad en de rijbaan rijden. Dat is toch even wennen.

Wat houdt scootmobiel rijles bij Mobivit in?

Seniorenwinkel Mobivit biedt de rijles aan om u te laten wennen aan het besturen van een scootmobiel en hierdoor de angst voor het rijden weg te nemen. Tijdens de rijles vertellen we eerst kort iets over de verkeersregels. Vervolgens pakken we uw scootmobiel en leert u in uw eigen omgeving onder andere om:

  • De scootmobiel goed te bedienen
  • De snelheid van het voertuig te doseren
  • Bochtjes te draaien
  • Veilig de stoep op- en af rijden
  • En te parkeren

Door de rijles krijgt u meer vertrouwen om de weg op te gaan en blijft u langer onafhankelijk. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wil!

Wat kost een scootmobiel rijles bij Mobivit?

Na het aanschaffen van een scootmobiel bij Seniorenwinkel Mobivit krijgt u bij de aflevering van uw aankoop een korte rijles. Dit hoort bij de aankoop en is geheel kosteloos.

Wilt u toch nog een extra rijles van ons? Geef dit gerust bij ons aan, dan bespreken we vervolgens de mogelijkheden, kosten & voorwaarden.

Heeft u geen scootmobiel van Mobivit maar wilt u wel graag gebruik maken van de rijles? Seniorenwinkel Mobivit geeft ook regelmatig gratis rijlessen in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Deze zijn toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-klanten van Mobivit.

Op de volgende momenten geven wij weer gratis scootmobiel rijlessen:

  • Nog geen data bekent

Scootmobiel kopen in Assen, Hoogeveen of Schoonoord?

Bij Seniorenwinkel Mobivit in Assen, Schoonoord en Hoogeveen nemen we altijd uitgebreid de tijd om de juiste scootmobiel voor u te vinden. Door goed naar u te luisteren en door u de juiste vragen te stellen, proberen we samen uw meest ideale exemplaar te vinden. En als u zelf niet naar de winkel kan komen, dan halen we u met alle liefde helemaal gratis en voor niets op van huis! Klik HIER voor meer informatie over onze haal & breng service.