neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Hoog-laag bedden huren of kopen? Wij hebben dé oplossing

Komt u ook moeilijk uit bed of bent u hulpbehoevend? Dan is een hoog-laag bed huren een geweldige oplossing. Het woord hoog-laag bed verklapt het eigenlijk al, u kunt het bed eenvoudig verhogen en verlagen met behulp van elektrische bediening. Het is dus een bed dat in zijn geheel in hoogte verstelbaar is. Met name wanneer u verzorging nodig heeft bieden de hoog-laag bedden meerdere voordelen.  

Waarom een hoog-laag bed huren?

  1. U betaalt éénmaal een huurbedrag en heeft een bed voor de rest van uw leven, zonder verdere kosten.
  2. Levenslange garantie, heeft u problemen met het bed dan belt u ons.
  3. Heeft u het bed niet meer nodig, dan is 1 telefoontje voldoende en wij halen het bed de eerst volgende werkdag weer op.

1. Onbeperkte gebruiksduur

Bij Mobivit heeft u de optie om het bed onbeperkt te huren voor één bedrag. U betaalt dit bedrag bij aanvang van de huurperiode en geniet vervolgens levenslang van het hoog-laag bed tot het contract beëindigd wordt. Daarna halen wij het bed weer op. Het is natuurlijk een prettig idee dat u één keer de eenmalige huurprijs betaalt en hierna de rest van uw leven, zonder verdere kosten, plezier heeft van het hoog-laag bed. Het verhuur van de bedden gaat op naam, hierdoor zijn ze niet overdraagbaar of uitwisselbaar met bijvoorbeeld uw partner.

2. Garantie

Een groot voordeel wat het huren van de hoog-laag bed met zich meebrengt is de levenslange garantie. Een hoog-laag bed is een behoorlijke investering, dus na de aanschaf zit u niet meer te wachten op onverwachte kosten zoals reparaties. Met de levenslange garantie bij het huren van een bed hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bent u ontevreden over het bed of werkt het niet naar behoren? Wij komen meteen bij u langs om het op te lossen en u weer tevreden te stellen.

3. Einde contract

Veel hoog-laag bedden worden geplaatst in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen. Indien het bed niet meer nodig is, blijkt dat veel mensen voor het hoog-laag bed geen vervolgbestemming hebben. Het bed is dan overbodig en men weet niet waar men met het bed naartoe moet. Dan is het erg prettig dat u MobiVit kunt bellen en het bed wordt op de kortste termijn opgehaald. U hoeft niet te denken aan hoe u het bed dient te verhuizen. U heeft er verder geen omkijken meer naar. 

Voordelen hoog-laag bedden

Er zitten meerdere voordelen verbonden aan een hoog-laag bed, zowel voor uzelf als voor de zorgverlener. Heeft u moeite met uit bed stappen? Doordat het bed op ideale hoogte kan worden gezet wordt het makkelijker om in en uit bed te stappen. Door het bed met de handige handbediening te verlagen of te verhogen kunt u altijd op uw ideale hoogte met de voeten bij de grond en gemakkelijk uit bed stappen.

Heeft u verpleging of verzorging nodig? Dan is het erg fijn dat het bed op de juiste ergonomische werkhoogte kan worden gezet voor het verplegend personeel. Dit maakt het verzorgen op bed voor de zorgverlener makkelijker.

Of vindt u het fijn om rechtop te zitten in uw hoog-laag bed? Ook dat is mogelijk. Een hoog-laag bed is altijd voorzien van een electrische bodem waardoor de beenondersteuning en de rugondersteuning onafhankelijk van elkaar verstelbaar zijn. Zo kunt u lekker rechtop in uw bed zitten tijdens bijvoorbeeld het eten of het TV kijken.

Verschillende soorten hoog-laag bedden

Mobivit beschikt over diverse soorten en merken hoog-laag bedden. Wilt u alleen een functioneel bed,  of wilt u graag een bed met  een huiselijke uitstraling? Wilt u een modern bed? Of liever een bed met een ultra lage stand, zodat bij uitvalgevaar de kans op blessures aanmerkelijk verkleind wordt? Bij MobiVit vindt u altijd een hoog-laag bed naar uw wens.

Vakkundig advies en service

Zoals vermeld heeft u bij Mobivit de keuze om de hoog-laag bedden te huren of te kopen. Een matras is niet bij de huurprijs inbegrepen. Een matras is zeer persoonlijk en het uitzoeken van een voor u goed matras is geen eenvoudige opgave. Wij helpen en adviseren u graag over het bijpassende matras voor uw hoog-laag bed. Een door u gekochte of gehuurde hoog-laag bed wordt bijna altijd zonder bijkomende kosten op de plek van gebruik gebruiksklaar afgeleverd. De bedden zijn altijd voorzien van een zelfoprichter (papegaai) en een voetenlift.

Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak en laat u door onze vakkundig mensen informeren.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit