neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Stadskanaal 

Soepel opstaan uit uw stoel

Kent u het gevoel dat uw lichaam niet precies mee werkt zoals u dat zou willen? Het kan vermoeiend worden om uit uw stoel te komen en soms kan dit erg veel kracht kosten.  Een opsta stoel is de oplossing. MobiVit heeft een groot assortiment aan sta op stoelen. Er is voor elke portemonnee wel een geschikte sta-op-stoel voor u in Stadskanaal. 

MobiVit is de sta-op-stoelspecialist van Stadskanaal 

Voor tweedehands sta op stoelen, nieuwe sta-op-stoelen en sta op stoelen van topfabrikanten bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Met standaard meer dan 200 stoelen in het assortiment zit er altijd wel een comfortabele en functionele stoel voor u bij. Het is hartstikke belangrijk dat u de juiste maat stoel heeft. Ons personeel met meer dan 20 jaar ervaring en kennis helpt u graag bij het vinden van de geschikte sta op stoel. 

Opsta Stoel StadskanaalStadskanaal Opsta stoelStadskanaal relax fauteuil.

Maatwerk & Fitform stoelen 

Voor uw eigen comfort is het belangrijk dat u een sta op stoel heeft in de juiste maat. Relax stoelen kunnen op maat gemaakt worden. Ons ervaren personeel met veel stoelkennis helpt u in Stadskanaal graag om de geschikte maatwerkstoel voor u te vinden. MobiVit heeft verschillende stoelen van de topfabrikant Fitform in het assortiment. Alle sta op stoelen van FitForm zijn maatwerk stoelen. U kunt ze op maat laten maken, sommige stoelen kunnen zelfs bij u thuis nog op uw maat worden ingesteld.  

Wilt u een sta op stoel? Wij komen bij u thuis 

MobiVit staat voor service en kwaliteit. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken komen wij vrijblijvend bij u thuis langs. In overleg met u nemen we een paar stoelen mee in onze mobiele showroom. U krijgt informatie over de werking van de stoelen en er wordt gekeken of de stoel de juiste maat voor u is. U kunt direct zien of de sta op stoel bij de rest van het interieur bij u in Stadskanaal past. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit