neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Tynaarlo  

MobiVit staat voor kwaliteit en heeft alleen de beste scootmobielen in het assortiment.

Wij hebben opvouwbare scootmobielen, scootmobielen met 3 of 4 wielen en modellen met een extra hoge actieradius. U bent voor een comfortabele scootmobiel vanuit Tynaarlo bij MobiVit aan het juiste adres. Wilt u een scootmobiel? Wij komen met onze mobiele showroom naar u toe.  

Een scootmobiel voor elk budget 

Dankzij het grote assortiment van MobiVit, is er voor ieder budget een scootmobiel aanwezig. MobiVit heeft uiteenlopende scootmobielen van topfabrikanten in het assortiment zoals: Drive en Vermeiren. Voor de mensen die liever minder geld aan een scootmobiel uitgeven heeft MobiVit occasion scootmobielen. Wilt u vanuit Tynaarlo een scootmobiel huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De basisprincipes waar een scootmobiel aan moet voldoen zijn: comfortabel en makkelijk in gebruik. Wij helpen u graag om het geschikte model voor u te vinden.  

Tynaarlo ScootmobielScootmobiel MobiVit TynaarloScootmobiel Tynaarlo

Wilt u een scootmobiel? MobiVit komt naar u toe in Tynaarlo

Op uw gemak scootmobielen uitproberen in uw eigen omgeving? Wij hebben een mobiele showroom en komen vrijblijvend bij uw huis in Tynaarlo langs. Maak nu een afspraak met één van onze specialisten. Ons personeel zal samen met u kijken welke scootmobiel als beste bij u past.   

Servicegericht 

Bij MobiVit staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd voor u. U krijgt door ons deskundige personeel een uitgebreide instructie over de werking van de scootmobiel.  Bij MobiVit krijgt u altijd persoonlijk advies en gratis levering. Om u te ontzorgen kunt u ook een 24-uur pechhulp bij MobiVit afsluiten, dan kunt u ons 24/7 bereiken als u pech heeft met uw scootmobiel. Ook zijn wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw scootmobiel. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. 

Ons specialisme ligt niet alleen bij scootmobielen, maar wij hebben ook een groot assortiment aan sta op stoelen & hoog-laag bedden.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit