Foto van Carpo 4D
Foto van Carpo 4D
Foto van Carpo 4D
Foto van Carpo 4D
Foto van Carpo 4D

Carpo 4D

Carpo 4D alles kunner

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Carpo 4D. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  NIEUW Carpo 4D, zeer populaire luxe alleskunner!

  De Carpo 4D is misschien wel de populairste scootmobiel van Nederland!

  Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Standaard wordt de scootmobiel Carpo 4D uitgevoerd met een LCD scherm met ingebouwde kilometerteller. De scootmobiel Carpo 4D is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De scootmobiel Carpo is een alleskunner, iets wat gelijk een verklaring is voor zijn enorme grote populariteit.

  De scootmobiel Carpo 4D heeft een zeer luxe LCD display. Het deltastuur, welke standaard is uitgerust met twee spiegels, geeft veel steun en zorgt dat er eenvoudig gas gegeven kan worden middels de trekbediening. De stoel, standaard voorzien van een hoofdsteun, is zeer goed instelbaar en comfortabel voor een langere ritten.

  Met een maximale snelheid van 15 kilometer per uur kan de scootmobiel Carpo 4D zeer goed meekomen in het verkeer en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in winkels.

  De scootmobiel Carpo is leverbaar in een 3 en 4 wiel uitvoering.

  Specificaties

  Artikelnummer
  722
  EAN nummer
  1000000007220
  Voorraad
  3 stuks
  Leverancier
  -
  Kleur
  grijs
  Soort wielen
  Zachte wielen
  Aantal wielen
  4
  Gebruikersgewicht
  150 kg
  Snelheid
  15 km/u
  Actieradius
  Meer dan 45 km

  Vragen over Carpo 4D ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: