Vermeiren scootmobielen kopen bij Mobivit

Op zoek naar een scootmobiel van hoge kwaliteit? Kies dan voor een scootmobiel van Vermeiren. Zij hebben een groot assortiment scootmobielen. U kunt kiezen uit Vermeiren scootmobielen met verschillende snelheden, maar ook gaan voor een opvouwbare scootmobiel. Bekijk het complete assortiment hieronder!

7 artikelen  

Verwijder alle

Het assortiment Vermeiren scootmobielen

Zoals hierboven al werd genoemd, heeft Vermeiren veel verschillende soorten scootmobielen in het assortiment. Wij hebben de opties hieronder voor u op een rijtje gezet.

Opvouwbare Vermeiren scootmobiel

Wij hebben twee soorten opvouwbare scootmobielen van Vermeiren in het assortiment. U kunt kiezen uit Sedna of uit Scootmobiel Luggie. Beide Vermeiren scootmobiels zijn super lichtgewicht en eenvoudig opvouwbaar. Een opvouwbare scootmobiel is erg handig om mee te nemen in bijvoorbeeld een hotel, winkelcentrum of het vliegveld.

Vermeiren scootmobiel tot 12km

Bent u op zoek naar een scootmobiel van maximaal 12 km p/u? Kies dan voor de Ceres 4 of de Ceres 3. Deze scootmobielen zijn beide luxe uitgevoerd. Dit ziet u aan het ergonomisch gevormde deltastuur met trekbediening, de zwarte banden en de luxe kleur van champagne. Dankzij de korte draaicirkel is deze Vermeiren scootmobiel zeer geschikt in winkels.

Vermeiren scootmobiel tot 20 km p/u

Bent u op zoek naar een snellere scootmobiel? Ook dan kunt u prima bij Vermeiren terecht. Kies voor één van de Carpo modellen of ga voor de speciale uitvoering van de Ceres. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de Mercurius. Alle scootmobielen hebben een luxe uitstraling en zijn goed uitgerust.

Vermeiren duo scootmobiel

Bijzonder in het assortiment van Vermeiren is de duo scootmobiel. Zo kunt u samen met uw partner/vriend op de weg. U heeft beide een luxe eigen stoel. Daarnaast is deze scootmobiel ook weer luxe en comfortabel uitgevoerd.

De geschiedenis van Vermeiren

Vermeiren is in 1957 ontstaan bij de opening van de zaak 'G Vermeren, breukmeester, orthopedist, ziekenwagens en ziekenstoelen'. Elke klant kreeghierbij speciale aandacht en een aangepaste rolstoel. Internationaal kwam er steeds meer vraag naar de producten. Vermeiren startte een fabriek in Bosduin te Kalmthout. Naast de productie in Belgie wordt er in 1994 uitgebreid naar Polen. In 2005 volgende een fabriek in China. Vermeiren heeft inmiddels in vele landen zijn eigen distributiecentrum opgezet en exporteert inmiddels naar meer dan 40 landen over de hele wereld. Daarnaast levert Vermeiren ook service na de verkoop. U kunt uw scootmobiel eenvoudig laten repareren. Dit staat bij hen hoog in het vaandel, want u kunt natuurlijk niet lang zonder uw hulpmiddel.

Koop uw Vermeiren scootmobiel bij Mobivit

Heeft u de perfecte Vermeiren scootmobiel gevonden? Koop deze dan bij Mobivit. U bent van harte welkom in één van onze drie vestigingen in Assen, Schoonoord of Hoogeveen. Wij kunnen u daarnaast ook telefonisch adviseren en ondersteunen. Wilt u de producten eerst even testen? Dat kan! Test uw producten gratis thuis. Ook beschikken wij over 24-uur pechhulp en onderhoud. Bestel dus uw nieuwe Vermeiren scootmobiel bij Mobivit!