Foto van Carpo 3D
Foto van Carpo 3D
Foto van Carpo 3D
Foto van Carpo 3D
Foto van Carpo 3D

Carpo 3D

Nieuw Carpo 3D

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Carpo 3D. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  NIEUW Carpo 3D, zeer populaire luxe alleskunner!

  De scootmobiel Carpo 3D is in een nieuw 'jasje' gestoken en wordt per heden geleverd in de kleur antraciet grijs!

  Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Standaard wordt de scootmobiel Carpo 3D uitgevoerd met een LCD scherm met ingebouwde kilometerteller. De Carpo 3D is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De scootmobiel Carpo is een alleskunner, iets wat gelijk een verklaring is voor zijn enorme grote populariteit.

  De scootmobiel Carpo 3D heeft een zeer luxe LCD display. Het deltastuur, welke standaard is uitgerust met twee spiegels, geeft veel steun en zorgt dat er eenvoudig gas gegeven kan worden middels de trekbediening. De stoel, standaard voorzien van een hoofdsteun, is zeer goed instelbaar en comfortabel voor een langere ritten.

  De scootmobiel Carpo 3D kan zeer goed meekomen in het verkeer en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in winkels.

  De scootmobiel Carpo is leverbaar in een 3 en 4 wiel uitvoering.

  Specificaties

  Artikelnummer
  1222
  EAN nummer
  1000000012224
  Voorraad
  2 stuks
  Leverancier
  -
  Kleur of design
  Moderne kleur
  Soort wielen
  Zachte wielen
  Aantal wielen
  3
  Demontabel
  Nee
  Merk
  Vermeiren
  Gebruikersgewicht
  150 kg
  Snelheid
  15 km/u
  Actieradius
  Meer dan 45 km

  Vragen over Carpo 3D ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: