Opvouwbare scootmobielen

Opvouwbare scootmobiel kopen

Bent u op zoek naar een handige opvouwbare scootmobiel? Inklapbare scootmobielen zijn ideaal als u veel onderweg bent, maar toch een scootmobiel nodig heeft. Hoe ver u ook van huis gaat, een opvouwbare scootmobiel voorziet u altijd in uw mobiliteitsbehoefte. Bij MobiVit vindt u diverse inklapbare modellen. Bekijk ze hieronder of kom langs in onze showroom voor professioneel advies.

1 artikelen  

Verwijder alle

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel biedt vele voordelen ten opzichte van een vast model. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

  1. Het grootste voordeel van een opvouwbare scootmobiel is natuurlijk dat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Mobiliteit is een zeer belangrijke levensbehoefte, en een inklapbaar model zorgt ervoor dat u hierin altijd bent voorzien. U stopt hem bijvoorbeeld gemakkelijk achterin de auto of kunt hem meenemen in de trein. En u kunt hem vaak zelfs in het vliegtuig meenemen!
  2. Een opvouwbare scootmobiel is licht en erg eenvoudig om op te vouwen. Dat moet natuurlijk ook wel als u hem mee wilt nemen op reis. Maar dit is niet alleen handig voor op reis; ook thuis is een scootmobiel minder een sta-in-de-weg als u hem gemakkelijk op kunt vouwen.
  3. Opvouwbare scootmobielen zijn compacter en wendbaarder dan vaste modellen, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Deze wendbaarheid komt bijvoorbeeld goed van pas als u wat kleiner woont en het met een grotere scootmobiel lastig manoeuvreren is in huis.

Misschien vraagt u zich af of zo’n kleine, opvouwbare scootmobiel wel net zo veilig is als een vast model. Maakt u zich geen zorgen: de modellen die we bij MobiVit verkopen hebben aan de voorkant ‘gewoon’ twee wielen, waardoor ze net zo stabiel zijn als grote scootmobielen. Het enige nadeel dat van een opvouwbare scootmobiel is dat de actieradius wat minder groot is.

Opvouwbare modellen bij MobiVit

Bij MobiVit verkopen we verschillende modellen scootmobielen die u op kunt vouwen.

  • Sedna: Een ideaal model voor korte afstanden. De batterij mag u zelfs meenemen in het vliegtuig.
  • Luggie: Een lichte scootmobiel die u dankzij het slimme vouwsysteem overal mee naar toe kunt nemen.
  • Brio BL 270: Een wendbare en reislustige scootmobiel die past in elke kofferbak.
  • Mini LS: Een krachtig, geruisloos en supercomfortabel model. Ontworpen om u de hoogst mogelijke flexibiliteit te bieden.

Profiteer van de service van MobiVit

Koopt u een opvouwbare scootmobiel bij MobiVit, dan profiteert u van een uitstekende service. Zo bieden wij 24-uurs pechhulp waardoor u altijd ergens terecht kunt bij een pechgeval. Daarnaast hebben wij een haal- en brengservice en kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw scootmobiel.

Heeft u interesse in één van onze opvouwbare scootmobielen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.