Trophy scootmobiel kopen bij Mobivit

Zoekt u een comfortabele scootmobiel? Kies dan voor een Trophy scootmobiel van Mobivit! Deze scootmobielen zijn voorzien van een uniek veersysteem, waardoor trillingen worden geabsorbeerd. Doordat de Trophy scootmobielen zo'n goede vering hebben zijn dit de perfecte scootmobielen voor mensen met rugklachten of reumatische klachten. Bekijk het assortiment hieronder!

2 artikelen  

Verwijder alle

Trophy scootmobielen: comfortabel met unieke wegligging

Er zijn een aantal criteria die een Trophy scootmobiel onderscheid van andere merken. Zoals hierboven al genoemd is dit het comfort. De Trophy scootmobielen zijn voorzien van het beste veersysteem die u in een scootmobiel zult aantreffen. Verder is de stoel (de Master Seat) helemaal af te stellen op uw lichaam en lengte en voorzien van opklapbare armleggers.

Het soepele en stabiele rijgedrag van de Trophy scootmobielen is te danken aan het compacte ontwerp en het intuïtieve Control Steering System (ICLS). Dit maakt de scootmobielen aanzienlijk wendbaarder dan andere merken. U kunt de scootmobiel eenvoudig besturen met twee handen aan het stuur, maar net zo gemakkelijk met slechts één hand.

Trophy 6 Sterling scootmobiel

Bij Mobivit bieden we de Trophy 6 Sterling scootmobiel aan met 3 wielen evenals met 4 wielen. De Trophy 6 Sterling 3 wielen is iets wendbaarder door het alleenstaande voorwiel. Voor senioren die ietwat angstig zijn om bijvoorbeeld door de bocht te gaan met een scootmobiel is de versie met 4 wielen het meest geschikt. Deze heeft namelijk een uiterst goede wegligging, waardoor u zelfs met snelheid veilig door de bocht kunt. De scootmobielen hebben een actieradius van 40 tot 60 kilometer (afhankelijk van het rijgedrag) en kunnen snelheden t/m 15 kilometer per uur halen.

Trophy scootmobiel personaliseren

Bij Mobivit heeft u de optie om uw nieuwe Trophy scootmobiel volledig te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren rood-metallic, Champagne, Blauw en Zwart. Standaard wordt de vingerbediening aan de rechterzijde geplaatst, echter kan deze ook aan de linkerkant of zelfs aan beide kanten indien gewenst. De boodschappenmand is afneembaar en verder kunt u de scootmobiel zelf voorzien van scootmobiel accessoires zoals een parapluhouder of een bagagekoffer.

Trophy scootmobiel kopen bij Mobivit

Wilt u ook een comfortabele Trophy scootmobiel? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom in één van onze drie vestigingen in Assen, Schoonoord of Hoogeveen. Onze medewerkers kunnen u hier alles vertellen over de verschillende scootmobielen en de voordelen hiervan. Bent u niet instaat om naar de showroom te komen? Geen probleem! U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice of u kunt de producten gratis thuis testen.