Breeze scootmobiel kopen bij Mobivit

Bent u opzoek naar een comfortabele en stevige scootmobiel? Kies dan voor een Breeze scootmobiel van Mobivit! Ons assortiment omvat diverse modellen Breeze scootmobielen met verschillende snelheden, zitvlakken, mandjes en nog veel meer. Bekijk het assortiment hieronder!

7 artikelen  

Verwijder alle

Veilig en comfortabel op weg met een Breeze scootmobiel

De scootmobielen van het premium merk Breeze zijn ontworpen met de veiligheid van de bestuurder op de eerste plaats. De scootmobielen zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer goede wegligging, zodat u altijd veilig en vertrouwd de weg op kunt. Verder staan de Breeze scootmobielen bekend om de goede ergonomie en dus een hoge mate van comfort, waardoor u comfortabel en veilig op weg kunt.

Het assortiment Breeze scootmobielen van Mobivit omvat scootmobielen met diverse maximumsnelheden. De gemiddelde actieradius van een Breeze scootmobiel ligt minimaal rond de 50 kilometer, waardoor u een stuk mobieler wordt!

Breeze scootmobielen

De Breeze scootmobielen worden geproduceerd door Afikim Electric Vehicles, een marktleider op het gebied van scootmobielen. Het bedrijf is al sinds 1978 één van de pioniers op het gebied van scootmobielen en heeft door de jaren heen diverse modellen ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften vanuit de markt. Zo is het hedendaagse brede assortiment Breeze scootmobielen ontstaan. Breeze staat voor veilige premium elektrisch aangedreven scootmobielen.

Breeze scootmobiel kopen bij Mobivit

Heeft u de perfecte Breeze scootmobiel gevonden? Neem dan contact op! U bent uiteraard ook van harte welkom in één van onze drie vestigingen in Assen, Schoonoord of Hoogeveen. Hier kunt u alle modellen rustig bekijken en voorzien wij u graag van passend advies. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bent u niet instaat om naar de showroom te komen? Geen probleem! U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice of u kunt de producten gratis thuis testen. Wanneer u een scootmobiel heeft gekocht bij Mobivit kunt u rekenen op onze 24-uurs pechhulp en onderhoud. Dus bestel uw nieuwe Breeze scootmobiel bij Mobivit!