neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Rolde 

MobiVit is de scootmobielspecialist voor u in Rolde 

Bent u opzoek naar een scootmobiel en woonachtig in Rolde? Bij MobiVit vindt u een ruim assortiment van hoge kwaliteit en verschillende topmerken. Wij komen bij u thuis in Rolde met onze mobiele showroom. Bij MobiVit vindt u modellen voor elk budget.  

Scootmobielen van topfabrikanten tot occasion modellen 

MobiVit heeft meer dan 40 verschillende soorten scootmobielen in het assortiment. Modellen van topfabrikanten zoals: Drive en Vermeiren. Besteed u liever minder geld uit? MobiVit verkoopt ook gebruikte scootmobielen. Al deze modellen hebben een grondige keuring gehad en u krijgt op al onze scootmobielen garantie.  

Scootmobiel MobiVitScootmobiel RoldeScootmobiel Rolde

Scootmobielen in allerlei soorten en maten 

Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Dankzij ons ruime assortiment aan uiteenlopende modellen zit er altijd wel een scootmobiel voor u in Rolde tussen. Vindt u het belangrijk om snel te rijden? Wilt u een hoge actieradius? Vindt u het belangrijk dat u hem kunt opvouwen zodat de scootmobiel makkelijk in uw kofferbak kan? MobiVit heeft echte krachtpatsers, modellen met een hoge actieradius en ,scootmobielen die opgevouwen kunnen worden.  Wilt u juist een model met drie of vier wielen? Het maakt niet uit u bent bij MobiVit aan het juiste adres voor elk soort scootmobiel.  

Wij komen naar u in Rolde 

Ons deskundige personeel komt graag naar u in Rolde toe. In overleg met u nemen wij een aantal scootmobielen mee in onze mobiele showroom, die u thuis kunt uitproberen. U krijgt een uitgebreide instructie over de werking van de scootmobiel en u heeft de mogelijkheid om zoveel vragen te stellen als u wilt. MobiVit neemt de tijd voor u, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.   

U kunt de producten altijd gratis thuis testen, u krijgt vrijblijvend deskundig advies en producten worden gratis door MobiVit bij u thuis geleverd. Door onze goede service en kwalitatief goede scootmobielen zijn wij voor u in Rolde de scootmobielleverancier.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit