neem contact met ons op  0591 381 651  Scootmobiel Gieten 

Breekt de tijd al bijna aan dat u steeds een beetje minder mobiel wordt? 

MobiVit is de scootmobielspecialist voor u in Gieten. Kent u het gevoel dat u steeds slechter te been wordt? Een scootmobiel is de oplossing. Ideaal om er even op uit te gaan en heerlijk te genieten. MobiVit levert alleen modellen van hoge kwaliteit en biedt de beste service. 

Opties en mogelijkheden 

MobiVit heeft uiteenlopende modellen, er zijn veel opties mogelijk zoals: 

Elke scootmobiel heeft voor u in Gieten weer zijn eigen specificaties, met uw wensen en onze productkennis komen wij tot het meest geschikte model voor u.

Scootmobiel GietenGieten Scootmobiel MobiVitMobiVit Scootmobiel Gieten

Nieuwe modellen, occasion modellen en modellen van topfabrikanten 

Wij willen u van dienst kunnen zijn, door de best bij u passende scootmobiel te vinden. Of u nu opzoek bent naar scootmobielen van topfabrikanten of juist naar een tweedehands model. Wij hebben voor (bijna) elk budget een scootmobiel in het assortiment zowel nieuw als occasion. Wij vinden voor u de geschikte scootmobiel waar u zich veilig en comfortabel op voelt. Kwaliteit en service zijn bij ons hartstikke belangrijk. Al onze occasion modellen worden door gekwalificeerd personeel gecontroleerd en u krijgt ook op de occasions garantie. Voor elke scootmobielwens heeft MobiVit in  Gieten de oplossing. 

Wij komen naar u 

Wij van MobiVit komen naar u toe in Gieten met onze mobiele showroom. U kunt verschillende modellen gratis uitproberen. Ons deskundige personeel zal u een uitgebreide uitleg geven over de werking en specificaties, dan krijgt u de kans om vrijblijvend een proefrit te maken. Het voordeel hiervan is dat u in uw eigen omgeving een testrit kunt maken.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit