neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Scootmobiel voor senioren te bestellen bij MobiVit in Hoogeveen

Vrijheid is een kostbaar bezit, gaan en staan waar je wilt is belangrijk om gelukkig te kunnen zijn. Met de scootmobiel van MobiVit in Hoogeveen wordt dit ook voor u mogelijk. Met de scootmobiel van MobiVit blijven mensen langer onafhankelijk. MobiVit staat voor Mobiliteit en Vitaliteit.

Voor iedereen een oplossing voor mobiliteit bij MobiVit in Hoogeveen

Voor iedereen is er wel een oplossing op het gebied van een scootmobiel. Denk hierbij aan hoog of laagbedden of sta-op-stoelen. Bij MobiVit bieden we zowel nieuwe producten aan, als zo-goed-als-nieuwe scootmobielen aan. Met de vestigingen van MobiVit in Schoonoord, Assen en Hoogeveen zijn wij altijd in de buurt voor u.

Ook heeft MobiVit een mobiele showroom, hierdoor kunnen wij gemakkelijk bij u komen om onze verschillende modellen scootmobielen te laten zien.

Naast scootmobielen bij MobiVit in Hoogeveen nog meer beschikbaar

Naast scootmobielen biedt MobiVit in Hoogeveen nog meer producten aan om uw mobiliteit te verbeteren. Lees hier meer informatie over de verschillende producten

Bezoek onze mobiele showroom van MobiVit in Hoogeveen

Bekijk hier wanneer onze mobiele showroom bij u in de buurt is. Kom gezellig langs om ons assortiment te bekijken en ook u kan dan direct vragen stellen.

Scootmobiel gratis uitproberen in onze showroom in Hoogeveen of thuis?

De winkel van MobiVit in Hoogeveen is een sfeervolle winkel, waar iedereen ongedwongen en vrijblijvend kan kijken. Wij adviseren u graag over wat het juiste hulpmiddel voor u is. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit