Afspraak maken


Bent u op zoek naar een sta-op stoel of relaxfauteuil en wilt u graag persoonlijk geholpen worden door één van onze deskundige medewerkers? Maak dan een exclusieve afspraak en wij helpen u in één van onze winkels aan een stoel die perfect op uw wensen en behoeften is afgestemd. Dit allemaal geheel vrijblijvend!

Komt u liever op de bonnefooi langs? Ook dan staan we natuurlijk gewoon voor u klaar!

Exclusieve afspraak met één van onze medewerkers

Vaak horen wij van klanten dat ze behoefte hebben aan één-op-één contact met één van onze medewerkers, zonder daar in de winkel voor op hoeven te wachten. Zeker in de huidige coronatijd begrijpen wij dat het fijn is dat u tóch de juiste aandacht krijgt, zonder dat er teveel anderen in de winkel zijn.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om bij ons een exclusieve afspraak te maken met één van onze deskundige medewerkers. Tijdens deze afspraak verwelkomen we u met een kopje koffie en helpen we u graag met:

  • Het inmeten en op maat maken van uw sta-op stoel of relaxfauteuil
  • Het testen en uitleggen van alle functies van uw stoel
  • Het bekijken van alle mogelijke stoffen voor uw stoel
  • Het geven van kleuradvies en het nadenken over de juiste opstelling bij u thuis

Bent u niet op zoek naar een nieuwe stoel, maar naar een scootmobiel? Dan kunt u tijdens uw afspraak:

  • Een proefrit maken
  • Al onze scootmobielen vergelijken
  • Een uitleg krijgen van alle functies van uw gewenste scootmobiel

Uiteraard krijgt u de bovenstaande service ook als u zonder afspraak de winkel bezoekt.

  Plan uw gratis afspraak

Ook buiten openingstijden

Wilt u ons bezoeken, maar absoluut geen andere mensen treffen, dan geven wij u de mogelijkheid om ons te bezoeken buiten openingstijden. Dus vóór 10.00 uur of ná 17.00 uur. Maak een afspraak met ons en u bent gegarandeerd de enige klant in de winkel!

Geheel vrijblijvend

Een afspraak met één van onze medewerkers is geheel vrijblijvend. Wilt u na de afspraak graag nog even nadenken over een eventuele aankoop van een stoel, dan kan dat natuurlijk.

Vul het contactformulier in op deze pagina en we maken graag samen met u een afspraak. Geef uw dag naar keuze door en wij staan met de koffie voor u klaar.

  Plan uw gratis afspraak