Scootmobiel Veendam

Veendam en omgeving koopt zijn scootmobiel bij MobiVit

Bent u op zoek naar een scootmobiel en woonachtig in Veendam? Wij komen met onze mobiele showroom vrijblijvend naar u toe. Ons deskundige personeel zal u informeren over alle specificaties en de werking van de scootmobiel. Het is ons belang om de scootmobiel te vinden die aan sluit bij uw wensen en ideeën.

27 artikelen  

Geschikt voor elk budget

Dankzij het grote assortiment van MobiVit zit er voor elk budget wel een scootmobiel tussen. Wij hebben in ons assortiment zowel gebruikte als nieuwe modellen. Al onze gebruikte scootmobielen zijn door ons gekwalificeerde personeel op de technische aspecten gecontroleerd en uiteraard krijgt u ook garantie op de modellen. MobiVit heeft alleen scootmobielen van hoge kwaliteit in het assortiment voor u in Veendam. Wij vinden samen met u een model waar u veilig op kunt rijden, die comfortabel zit en die u makkelijk kunt bedienen.

Vele opties mogelijk

Bij een scootmobiel zijn veel opties mogelijk. Elk model heeft weer zijn eigen specificaties. Het is daarom belangrijk dat wij er samen met u achter komen waarom u een scootmobiel wilt en wat u ermee wilt doen. Met uw wensen, behoeften en ideeën en onze productkennis kunnen we samen het perfecte model voor u in Veendam vinden.

De scootmobielen verschillen in:

  • Vaste- en opvouwbare modellen
  • Snelheid
  • Actieradius
  • Rijcomfort
  • Eenvoudigheid in de bediening

Service

Bij MobiVit is service heel belangrijk. Wij verkopen niet alleen scootmobielen maar willen het u makkelijk maken en ervoor zorgen dat u zich veilig voelt, daarom bieden wij ook diensten aan. Heeft u een geschikte scootmobiel gevonden, maar moeten er nog een paar kleine aanpassingen gebeuren? Wij hebben in Schoonoord een aanpassingsafdeling en passen het model voor zover mogelijk aan naar uw wensen. Wij bieden diensten aan in onderhoud. Als u uw scootmobiel standaard onderhoudt dan voorkomt u mankementen. U kunt het natuurlijk niet geheel uitsluiten dat u pech krijgt, daarom bent u ook voor pechhulp bij ons aan het juiste adres.