neem contact met ons op  0591 381 651  Scootmobiel Veendam 

 Veendam en omgeving koopt zijn scootmobiel bij MobiVit 

Bent u opzoek naar een scootmobiel en woonachtig in Veendam? Wij komen met onze mobiele showroom vrijblijvend naar u toe. Ons deskundige personeel zal u informeren over alle specificaties en de werking van de scootmobiel. Het is ons belang om de scootmobiel te vinden die aan sluit bij uw wensen en ideeën.  

Geschikt voor elk budget 

Dankzij het grote assortiment van MobiVit zit er voor elk budget wel een scootmobiel tussen. Wij hebben in ons assortiment zowel gebruikte als nieuwe modellen. Al onze gebruikte scootmobielen zijn door ons gekwalificeerde personeel op de technische aspecten gecontroleerd en uiteraard krijgt u ook garantie op de modellen. MobiVit heeft alleen scootmobielen van hoge kwaliteit in het assortiment voor u in Veendam. Wij vinden samen met u een model waar u veilig op kunt rijden, die comfortabel zit en die u makkelijk kunt bedienen.  

Veendam ScootmobielScoomobiel VeendamVeendam Scootmobiel

Vele opties mogelijk 

Bij een scootmobiel zijn veel opties mogelijk. Elk model heeft weer zijn eigen specificaties. Het is daarom belangrijk dat wij er samen met u achter komen waarom u een scootmobiel wilt en wat u ermee wilt doen. Met uw wensen, behoeften en ideeën en onze productkennis kunnen we samen het perfecte model voor u in Veendam vinden. 

De scootmobielen verschillen in: 

Service 

Bij MobiVit is service heel belangrijk. Wij verkopen niet alleen scootmobielen maar willen het u makkelijk maken en ervoor zorgen dat u zich veilig voelt, daarom bieden wij ook diensten aan. Heeft u een geschikte scootmobiel gevonden, maar moeten er nog een paar kleine aanpassingen gebeuren? Wij hebben in Schoonoord een aanpassingsafdeling en passen het model voor zover mogelijk aan naar uw wensen. Wij bieden diensten aan in onderhoud. Als u uw scootmobiel standaard onderhoudt dan voorkomt u mankementen. U kunt het natuurlijk niet geheel uitsluiten dat u pech krijgt, daarom bent u ook voor pechhulp bij ons aan het juiste adres. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit