Scootmobiel Klazienaveen

Bent u opzoek naar een scootmobiel? Wij komen naar u in Klazienaveen

Wij hebben een schitterende mobiele showroom, waarmee we bij u thuis in Klazienaveen komen. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving de scootmobiel uitproberen. Wilt u vrijblijvend een proefrit maken, de beste service en een uitgebreide instructie krijgen van deskundig personeel? Dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres.

24 artikelen  

Scootmobielen voor elk budget

MobiVit heeft een groot assortiment met veel verschillende modellen. Wilt u een scootmobiel van een topfabrikant? Wij hebben scootmobielen van verschillende topfabrikanten zoals Drive en Vermeiren in ons assortiment. Besteed u liever minder geld uit? Wij hebben voor bijna elk budget een geschikte scootmobiel, zowel nieuw als tweedehands. Wilt u uw scootmobiel makkelijk mee kunnen nemen in de kofferbak? Dan is het opvouwbare model ideaal voor u. Voor zowel scootmobielen met 3 of 4 wielen, krachtpatsers, een hoge actieradius en scootmobielen die extra stabiel op de weg liggen bent u bij MobiVit vanuit Klazienaveen aan het juiste adres.

Wij willen uw scootmobielwensen uit laten komen

Service en kwaliteit is bij ons heel belangrijk. Wij nemen de tijd voor u en ons deskundige personeel zal u vrijblijvend informeren en u een uitgebreide instructie geven. U kunt bij ons een proefrit maken, zo merkt u gelijk of het model geschikt is voor u. Het is belangrijk dat de scootmobiel comfortabel zit en u met de bediening over weg kan. Iedereen mag in Klazienaveen op een scootmobiel rijden u heeft hier geen rijbewijs voor nodig.

De scootmobielservice

Om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven met de scootmobiel hebben wij verschillende service en diensten in ons assortiment. Wilt u dat wij 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar voor u klaar staan? Dat kan. U kunt bij ons een pechhulp service afsluiten. Als u een scootmobiel aanschaft dan krijgt u die uiteraard gratis thuis geleverd door MobiVit. Wilt u altijd met een veilig en vertrouwd gevoel op de scootmobiel kunnen rond rijden? Sluit dan een onderhoudscontract af. Onze specialisten zullen uw scootmobiel controleren.