Scootmobiel Hoogezand

MobiVit is de scootmobielspecialist voor u in Hoogezand

Kent u het gevoel dat u steeds minder mobiel wordt? Soms werkt ons lichaam niet mee zoals wij dat zelf zouden willen. Heeft u ervaring met slechter te been worden? Een comfortabele scootmobiel is de uitkomst. MobiVit heeft scootmobielen in verschillende groottes, diverse kleuren en met allemaal hun eigen specialiteit.

26 artikelen  

Opzoek naar een scootmobiel? Wij komen bij u thuis

Om u in Hoogezand van de best denkbare service te voorzien, komen wij naar aanleiding van een contactmoment vrijblijvend naar uw huis toe met verschillende modellen die aansluiten bij uw behoefte, wensen en ideeën. U krijgt van ons deskundige personeel een uitgebreide uitleg en instructies over de besturing van het model. U kunt een proefrit maken, zo merkt u gelijk of de scootmobiel geschikt is in uw omgeving en of u de scootmobiel kunt gebruiken in de situatie waar u hem wilt gebruiken.

Zowel nieuwe, gebruikte en scootmobielen van topfabrikanten

MobiVit heeft een groot assortiment, wilt u een splinternieuwe scootmobiel? Wilt u een gebruikte scootmobiel? Wilt u een scootmobiel van een topfabrikant? U bent bij MobiVit aan het juiste adres. Elke scootmobiel is uniek en heeft zijn eigen specificaties. De modellen kunnen verschillen in kleur, rijcomfort, actieradius, snelheid, bedieningsgemak en veiligheid.
MobiVit heeft alleen modellen van hoge kwaliteit in het assortiment. Alle gebruikte modellen worden grondig gecontroleerd en alle technische aspecten worden bij langs gelopen. U krijgt in Hoogezand uiteraard op zowel onze nieuwe als gebruikte modellen garantie.

Rijplezier

Het is belangrijk dat u een hoop rijplezier aan uw scootmobiel heeft. U moet zich veilig voelen, comfortabel zitten en uw scootmobiel vertrouwen. Om mankementen te voorkomen is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt helaas niet alle mankementen voorkomen, daarom kunt u ook bij ons terecht voor een 24/7 pechhulp service.