neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Groningen 

Voor al uw scootmobiel wensen bent u bij MobiVit aan het juiste adres 

Woont u in Groningen en bent u opzoek naar een hulpmiddel die u weer mobiel maakt? MobiVit komt gratis en vrijblijvend met de mobiele showroom bij u in Groningen thuis. Waar u gemakkelijk en vrijblijvend een scootmobiel kunt uittesten. Onderhoudsservice, topmerken en occasion scootmobielen, MobiVit is van alle markten thuis.  

In alle soorten & maten 

MobiVit heeft scootmobielen in alle soorten en maten. Voor al uw wensen en behoeften. Als u van snelheid houdt, een opvouwbare scootmobiel wilt of juist een scootmobiel met een hoge actieradius, vanuit Groningen bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Het is zelfs mogelijk om bij MobiVit een tweepersoons scootmobiel te kopen, waarmee u gezellig samen uw partner kunt toeren. Wij hebben modellen in het assortiment voor elk budget. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen van topmerken zoals Drive en Vermeiren, maar ook aan occasion modellen. Alle tweedehands scootmobielen worden door ons gecontroleerd en uiteraard krijgt u er ook garantie op.

Groningen ScootmobielGroningen ScootmobielScootmobiel Groningen 

Wij komen naar u in Groningen toe 

U kunt op uw gemak thuis in Groningen de scootmobielen vergelijken, dankzij onze mobiele showroom. Wij nemen in overleg met u een aantal producten mee. U krijgt deskundig advies van ons personeel en uitgebreide instructies. Wij nemen de tijd voor u, zodat u zeker van uw beslissing bent.  

Zekerheid & Service 

Als u van zekerheid en service houdt bent u vanuit Groningen bij MobiVit aan het juiste adres. U vindt bij ons een persoonlijke benadering en uitgebreide uitleg over de scootmobielen. MobiVit is betrouwbaar en verkoopt behalve producten ook diensten.  Om het u makkelijk te maken, denk hierbij aan onderhoudsservice, pechhulp en haal- & brengservice.  

Bekijk ook eens onze sta op stoelen & hoog-laagbedden.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit