Scootmobiel Groningen

Voor al uw scootmobiel wensen bent u bij MobiVit aan het juiste adres

Woont u in Groningen en bent u opzoek naar een hulpmiddel die u weer mobiel maakt? MobiVit komt gratis en vrijblijvend met de mobiele showroom bij u in Groningen thuis. Waar u gemakkelijk en vrijblijvend een scootmobiel kunt uittesten. Onderhoudsservice, topmerken en occasion scootmobielen, MobiVit is van alle markten thuis.

24 artikelen  

In alle soorten & maten

MobiVit heeft scootmobielen in alle soorten en maten. Voor al uw wensen en behoeften. Als u van snelheid houdt, een opvouwbare scootmobiel wilt of juist een scootmobiel met een hoge actieradius, vanuit Groningen bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Het is zelfs mogelijk om bij MobiVit een tweepersoons scootmobiel te kopen, waarmee u gezellig samen uw partner kunt toeren. Wij hebben modellen in het assortiment voor elk budget. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen van topmerken zoals Drive en Vermeiren, maar ook aan occasion modellen. Alle tweedehands scootmobielen worden door ons gecontroleerd en uiteraard krijgt u er ook garantie op.

Wij komen naar u in Groningen toe

U kunt op uw gemak thuis in Groningen de scootmobielen vergelijken, dankzij onze mobiele showroom. Wij nemen in overleg met u een aantal producten mee. U krijgt deskundig advies van ons personeel en uitgebreide instructies. Wij nemen de tijd voor u, zodat u zeker van uw beslissing bent.

Zekerheid & Service

Als u van zekerheid en service houdt bent u vanuit Groningen bij MobiVit aan het juiste adres. U vindt bij ons een persoonlijke benadering en uitgebreide uitleg over de scootmobielen. MobiVit is betrouwbaar en verkoopt behalve producten ook diensten. Om het u makkelijk te maken, denk hierbij aan onderhoudsservice, pechhulpen haal- & brengservice.

Bekijk ook eens onze sta op stoelen & hoog-laagbedden.