Scootmobiel Drenthe

MobiVit is de scootmobielspecialist van Drenthe

Dankzij ons grote scootmobielassortiment met meer dan 40 verschillende soorten, zowel nieuw als occasion is MobiVit de scootmobiel specialist voor u in Drenthe. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken komen wij bij u thuis langs in Drenthe met onze mobiele showroom. Wij richten ons niet alleen op de verkoop van scootmobielen, maar kunnen u ook van dienst zijn voor het onderhoud en pechhulp service.

26 artikelen  

Een scootmobiel maakt u weer mobiel

Naarmate we ouder worden kan het nog wel eens gebeuren dat we steeds slechter te been worden. We gaan soms niet meer zo gemakkelijk de deur uit, een scootmobiel is de oplossing die u weer mobiel maakt. Iedereen heeft een eigen voorkeur naar een bepaald soort model. Voor u in Drenthe hebben wij een groot assortiment aan scootmobielen.

Groot assortiment

Dankzij ons grote assortiment zit er voor iedereen altijd wel een geschikt model tussen. Wij hebben de onderstaande scootmobielen in ons assortiment:

  • Scootmobielen met drie wielen of vier wielen.
  • Scootmobielen die extra stabiel op de weg liggen
  • Scootmobielen met een hoge actieradius.
  • Tweepersoons scootmobielen
  • Opvouwbare scootmobielen

Wij hebben voor u in Drenthe scootmobielen voor elk budget. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen van topmerken, occasion scootmobielen en nieuwe modellen.

Onze mobiele showroom komt bij u thuis in Drenthe

MobiVit heeft 3 verschillende winkels in de provincie Drenthe, namelijk in Assen, Emmen en Schoonoord. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn wij in het bezit van een mobiele showroom. In overleg met u komen wij bij u thuis met een aantal producten. U krijgt van ons deskundige personeel een rustige uitleg en instructie over de werking van de scootmobiel. Daarna kunt u vrijblijvend een proefrit maken.

Wij verkopen niet alleen scootmobielen, maar hebben ook een groot assortiment aan sta op stoelen & hoog-laag bedden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.